ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ_ΕΣΕΝΑ_ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Top 10 - Ελληνικά Τραγούδια Του Νοεμβρίου 2017

Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν 20 ελληνικά τραγούδια των τελευταίων μηνών και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν την τελική δεκάδα. 
Διαβάστηκε φορες
Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν 20 ελληνικά τραγούδια των τελευταίων μηνών και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν την τελική δεκάδα. Το Top 10 που σας προτείνουν αποτελείται από ελληνόφωνα ή αγγλόφωνα τραγούδια ελληνικής παραγωγής.

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και οι συντάκτες πιστοί στο ραντεβού μας, ακούσαμε, συζητήσαμε, διαφωνήσαμε, ψηφίσαμε και τελικά καταλήξαμε στο ΤΟΡ 10 των ελληνικών τραγουδιών του μήνα.

Για το Νοέμβριο λοιπόν, η συντακτική ομάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τριπλή ισοψηφία, με κερδισμένη στο νήμα την Παυλίνα Βουλγαράκη. Το «Εσένα περιμένω» έχει ξεχωρίσει στον πρόσφατο δίσκο της «Μωβ καληνύχτες» τόσο για τη μουσική του Γιώργου Κυριάκου, όσο και για τους στίχους της ίδιας της Παυλίνας. 

Είναι ένα τραγούδι, που σε κάνει να θες να το ακούσεις ξανά λόγω της ενορχήστρωσης του, ειδικά τα έγχορδα δίνουν ένα άλλο ύφος, με την ερμηνεία της να δίνει το κάτι παραπάνω στο διαμαντάκι αυτό. 

Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι ΜΕΝΤΑ με το ορχηστρικό "Poly", ενώ ακολουθεί ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο φρέσκο «Θα φύγω εγώ» με τη Νατάσσα Μποφίλου να συμμετέχει στις δεύτερες φωνές, σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου. 

Έπειτα, έρχεται η τελευταία ψηφιακή κυκλοφορία του Gadless "Afraid" για να συμπληρώσει την πεντάδα ο Hume Assine με τη διασκευή του στις «Βραδινές περιπλανήσεις»

Λίγο πιο κάτω συναντούμε το Θέμο Σκανδάμη με το «Κατευθείαν στην καρδιά», ενώ έβδομη στη λίστα είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το πρόσφατο single της «Δύσκολη σιωπή». Τη δεκάδα συμπληρώνουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη μαζί με τους ΤΑΚΙΜ για «Την ίδια στιγμή να ζούμε», ο Λεωνίδας Μπαλάφας με το «Άνθρωπος μονάχος», το οποίο αποτελεί προπομπό του επερχόμενου δίσκου του και οι ΕΚΜΕΚ με το ολοκαίνουριο «Ρόδο της Ερήμου».

Το Top 10:

01. Παυλίνα Βουλγαράκη - Εσένα Περιμένω
02. ΜΕΝΤΑ - Poly 
03. Βασίλης Παπακωνσταντίνου (και Νατάσσα Μποφίλιου) - Θα φύγω εγώ
04. Gadless - Afraid
05. Hume Assine - Βραδινές περιπλανήσεις
06. Θέμος Σκανδάμης - Κατευθείαν στην καρδιά
07. Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Δύσκολη Σιωπή
08. Ελευθερία Αρβανιτάκη feat. ΤΑΚΙΜ - Την ίδια στιγμή να ζούμε
09. Λεωνίδας Μπαλάφας - Άνθρωπος μονάχος
10. ΕΚΜΕΚ - Ρόδο της Ερήμου

Διαβάστε ακόμα