ΝΤΠ και Σπύρος Γραμμένος@ ΤώραΚ44 (11/11)

+ Σπύρος Γραμμένος & Salata Band @ Οξυγόνο Live (review σε review)...
Διαβάστηκε φορες
Πήγα στους ΝΤΠ με γκεεεστ τοννν  Σπύρρρροοο Γραμμέεεεεεενοοοοο! (δεν ξέρω πως το διάβασες αλλά πιστεύω ότι το άκουσες σώστα!)
Ένα ένα θα τα πάρουμε, σε περίπτωση που έχεις απορίες.
Οι ΝΤΠ θα πει Νέα Τάξη Πραγμάτων, που θα πει Λάγνης κ Ιωσήφ, που θα πει ένα hip hop συγκρότημα (γεννήθηκε το 1998 στη Σύρο), που θα πει δύο δίσκοι «Ήρθε η στιγμή να επιβληθεί»(2004) και «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» (2009).

Σπύρος Γραμμένος θα πει Σπύρος Γραμμένος, που θα πει ένας δίσκος «Λίγο πριν τα .. τιράντα»… κλακ εδώ για ζουμερές λεπτομέρειες.

Στην αρχή οι ΝΤΠ στη σκηνή είπαν κομμάτια και από τους δύο τους δίσκους. Το κοινό ανταποκρινόταν σ’ ό,τι τους ζήταγαν: πχ. Κατέβασαν και έναν πίνακα στον οποίο το κοινό έγραψε λέξεις και ο Λάγνης έκανε free style με αυτές!
Αργότερα, ανέβηκε ο Σπύρος Γραμμένος που είπε τα δύο ποιήματα για τον Γιωργάκη και αρκετά δικά του τραγούδια. Ξεχωρίζω το Χίλιες Φωνές και το Αλίκη όπου ήταν στην σκηνή και οι ΝΤΠ. Φυσικά δεν έλειψαν τα ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ και οι πλάκες μεταξύ τους...ααα και μην ξεχάσω μια ακόμα ευχάριστη στιγμή, όταν ο Σπύρος είπε τον «Ανθρωπάκο» (στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος, μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος)!
Το υπόλοιπο πρόγραμμα που ακολούθησε ήταν με πιο χαλαρή και χιουμοριστική διάθεση και έκλεισαν με το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», με όλο τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει και ο Ιωσήφ να τους ανεβάζει πάνω στην σκηνή!

Για τους ΝΤΠ δεν ξέρω ποιο και πότε θα είναι το επόμενο Live τους αλλά να σου πω για τον Σπύρο Γραμμένο! Βέεεβαια, εμφανίζεται στο Οξυγόνο μαζί με τους Sal.at.a band κάθε Σάββατο! (κλουτς)

Πήγα στις 30/10/2010 και τους είδα!
Ξεκίνησαν γύρω στις δώδεκά και έπαιζαν μέχρι τις τέσσερις(!), με ένα μικρό διάλειμμά που έπαιζε ένα βιντεάκι του Τόνι Σφίνου (έκανε τον Σειληνό). Οι Sal.at.a band και η Σοφία, έκαναν αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, με αστεία σκετσάκια και ένα ποτ πουρί διασκευών(«κοκορίκοοο με το κόκκινο λειρί σαλαλα»+ «crazy girl I love youu salala» κλπκλπ) . Οι εναλλαγές στην σκηνή από τους Sal.at.a band, την Σοφία στον Σπύρο Γραμμένο γινόταν ομαλά, καθώς έπαιζαν κάποια κομμάτια μαζί και στη συνέχεια συνέχιζε ο ‘επόμενος’. … Ο οποίος μας είπε τραγούδια από τον δίσκο του («Λίγο πριν τα… τιράντα») και αρκετά ποιήματα. Στο σύνολο το πρόγραμμα ήταν καλό, με μπόλικο χιούμορ και δυο κιλά τραγούδια.
 

Και πως λέγεται αυτό που προηγήθηκε? Review μέσα σε  review ? Εγκιβωτισμένο review! Χμμμ…Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα!


Μια γεύση από ΝΤΠ



Διαβάστε ακόμα