Ωροσκόπιο: Το νέο τραγούδι του Φ.Δεληβοριά

Το "Ωροσκόπιο" είναι το πρώτο νέο διαθέσιμο για ακρόαση κομμάτι του Φοίβου Δεληβοριά. Το ερμηνεύει η Αρλέτα και θα βρίσκεται στον καινούριο δίσκο του τραγουδοποιού με τίτλο "Ο αόρατος άνθρωπος" που θα κυκλοφορήσει σε 15 περίπου μέρες.

Το ίδιο τραγούδι βρίσκεται επίσης στο άλμπουμ "Horror and romance on another planet", μια συλλογή με 18 δημιουργίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, που δημιουργήθηκε με αφορμή την αντίστοιχη έκθεση ζωγραφικής του Στέφανου Ρόκου με τίτλο "Τρόμος και ρομάντζο σε έναν άλλο πλανήτη". Αυτή η συλλογή τραγουδιών ήταν ιδέα του ίδιου του Στέφανου Ρόκου, ώστε τα τραγούδια να συνοδεύουν και να συμπληρώνουν (αντί καταλόγου) τα έργα του σε καμβά και χαρτί που θα παρουσιαστούν σε έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης "Αγκάθι". Η συλλογή κυκλοφορεί σε 1700 αντίτυπα και περιλαμβάνει ένα ακόμη νέο τραγούδι του Φ.Δεληβοριά (την "Αμφιβολία"), όπως και δημιουργίες των Κορε Υδρο, The Last Drive, Μανώλη Αγγελάκη κ.ά. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων του Στέφανου Ρόκου καθώς και η παρουσίαση του αντίστοιχου δίσκου θα γίνουν τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης "Αγκάθι" (Μυθήμνης 12), στις 20:00. Διάρκεια έκθεσης: από 15/11 έως 10/12.

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά σε ερμηνεία Αρλέτας:
(Πηγή: www.foidel.gr)Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια