Οι Judas Priest στο Release Athens 2020

Οι Judas Priest στο Rockwave Festival 2018!

Έρχεται διήμερος heavy metal σεισμός.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Rockwave 2018 is calling!!!
Έρχεται διήμερος heavy metal σεισμός!!!
...Τρίζουν τα θεμέλια!!!
Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018: Judas Priest!!!
Παρασκευή 20 Ιουλίου: Iron Maiden!!!
More acts T.B.A!
Τις πρώτες μέρες τα εισιτήρια κοστίζουν 49€ ανά ημέρα
Τα εισιτήρια διημέρου κοστίζουν 88€ όπως και αυτά που περιλαμβάνουν δυνατότητα camping και θα πωλούνται ξεχωριστά.


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Οι JUDAS PRIEST επιστρέφουν για να φέρουν έναν heavy metal σεισμό ισοπεδώνοντας το TerraVibe!
Γυρίστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ!
Judas Priest! Heavy Metal!  Έννοιες ταυτόσημες για πάνω από 40 χρόνια στην πορεία του συγκροτήματος και του μουσικού ιδιώματος που μετρά εκατομμύρια σκληροπυρηνικούς fans στον πλανήτη!

Το 1969 κάπου στο Birmingham έμελλε να αλλάξει ο ρους της ιστορίας του heavy metal όταν οι Judas Priest σχηματίστηκαν .

Κάποια χρόνια αργότερα μετά από αλλαγές στο Line –up και προεξάρχοντες τους Rob Halford, Glenn Tipton, KK Downing & Ian Hill οι Priest μπαίνουν στη δισκογραφία κυκλοφορώντας τους πρώτους επίσημους δίσκους της μπάντας “Rocka Rolla” & “Sad Wings of Destiny” το 1974 και το 1976 αντίστοιχα. Ακολούθησαν τα “Sin after Sin”, “Stained Glass” και “Killing Machine” την ίδια δεκαετία μέχρι την heavy metal έκρηξη της δεκαετίας του 1980, όταν το συγκρότημα κυκλοφόρησε σειρά μνημειωδών αριστουργημάτων όπως τα Βritish Steele, Screaming for Vengeance & Defenders of the Faith, τη στιγμή που τα “Breaking the Law”, Living After Midnight”, “You’ve got another thing coming”  “The Sentinel” “Electric Eye” έγιναν ύμνοι στα χείλη όλων των metalheads.

Δίνοντας Headline shows στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου οι Priest εξαργύρωσαν τη δημοτικότητα τους, αποκτώντας παράλληλα τη φήμη ενός από τα καλύτερα live groups στην υφήλιο. Στις αρχές του 1990 όταν η παγκόσμια μουσική σκηνή είχε στρέψει το βλέμμα της στο grunge, οι Judas Priest δώσανε το φιλί της ζωής στη φθίνουσα πορεία του heavy metal κυκλοφορώντας ένα από τα καλύτερα albums του ιδιώματος. Περί “Painkiller” ο λόγος, ενόσω η πολύπαθη θέση του drummer βρήκε στο πρόσωπο του Scott Travis ένα αναντικατάστατο μέλος.

Αδιαμφισβήτητοι ηγέτες του heavy metal οι Judas Priest δε σταμάτησαν στιγμή να εξαπολύουν εύφλεκτα κιθαριστικά solo μεταξύ σφύρας και άκμονος να διαλύουν drum-kits και να τεστάρουν τις αντοχές των φωνητικών χορδών μας με τον metal god Rob Halford πίσω από το μικρόφωνο. 

Η παρουσία και η επιρροή τους παραμένει υψηλή όπως αποδεικνύει το γεγονός πως το Nostradamus που κυκλοφόρησε το 2008, σκαρφάλωσε πιο ψηλά από κάθε άλλο δίσκο του συγκροτήματος στα charts.  Το 2010 κέρδισαν το Grammy για την “Best Metal Performance”, την ώρα που εμφανίστηκαν μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου στην “Epitaph” περιοδεία τους ανάμεσα στο 2011 και το 2012, ενώ ο πιο πρόσφατος δίσκος τους “Redeemer of the Souls” βρέθηκε σε κάθε ενημερωμένη λίστα με τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς που έφυγε, φτάνοντας στην 6η θέση του Billboard top 200 για πρώτη φορά στην ιστορία των Judas Priest.

Εν αναμονή του νέου 18ου επίσημου δίσκου με τίτλο Firepower για το οποίο έχει οριστεί έτος κυκλοφορίας το 2018 θα στηθεί ένα heavy metal προσκύνημα με ενδιάμεσο σταθμό το Rockwave Festival την Πέμπτη 19 Ιουλίου στο  TerraVibe Park!

It’s a heavy metal earthquake shaking the ground!
Save the dates
Rockwave 2018 is calling metalheads!
TerraVibe Park
37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας


23 years people!

Rockwave is calling!

Are you with us?
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Θεσσαλονίκη
Μusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ 2310264880
Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα