Μανώλης Φάμελλος @ ΣτΝ (14/11)

Ήταν ένα γεμάτο τρίωρο πρόγραμμα που έκανε την Κυριακή πολύ πιο ευχάριστη!Και ναιιιιιι ο Μανώλης Φάμελλος εμφανίζεται τις Κυριακές στο club του Σταυρού του Νότου, μαζί του η Πέννυ Μπαλτατζή (που αν δεν με απατά η μνήμη μου την έχουμε ξαναδεί στο πλευρό του Φοίβου Δεληβοριά πριν κάποια χρόνια...). Και ναιιιιιι, ήμουν και εγώ εκεί την περασμένη Κυριακή, όπου άνοιξαν οι πόρτες στις δέκα και κάτι και μετά από μια ώρα ανέβηκαν στην σκηνή οι:

Γιάννης Σκούταρης: πλήκτρα, ακορντεόν
Κώστας Μίχαλος: κιθάρες
Μιχάλης Καλκάνης: μπάσο
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα 

και... ο Μανώλης Φάμελλος πότε με την κιθάρα του, πότε με μια φυσαρμόνικα, πότε με το γιουκαλίλι. Έτσι, μας έπαιξαν τραγούδια που στην πλειοψηφία τους ήταν από την δισκογραφία του Μανώλη Φάμελλου. Λίγο πριν το διάλειμμα η Πέννυ Μπαλτατζή μας τραγούδησε μοναδικά, αρκετά ξένα κομμάτια με αγγλικό και γαλλικό στίχο!

Στιγμές που ξεχωρίζω; Όταν η Πέννυ είπε το “Je veux” της Zaz και ο Μανώλης είπε το “Τέλος(όλα αρχίζουν εδώ)” του Νίκου Πορτοκάλογλου!

Φυσικά δεν έλειψαν και ιστορίες για κάποια κομμάτια...μμμ άντε να σου αποκαλύψω μια:
το τραγούδι “Γράμμα απ το μεγάλο πουθενά" γράφτηκε για μια κοπέλα με την οποία ήταν μαζί και ήταν καλά όλο τον καιρό και όταν πήγαιναν διακοπές τσακωνόντουσαν!!!!!

Γύρω στις 2 μας είπαν το πρώτο καληνύχτα και μετά από μισή ώρα, μας αποχαιρέτισαν. Ήταν ένα γεμάτο τρίωρο πρόγραμμα που έκανε την Κυριακή πολύ πιο ευχάριστη!

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια