Σταμάτης Κραουνάκης

Πρόγραμμα Σφίγγας για Ιανουάριο & Φεβρουάριο του 2018

Αναλυτικά το πρόγραμμα.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2018:

Ιανουάριος

Όλες τις Δευτέρες (8, 15, 22 και 29) του Ιανουαρίου: "Τα παιδιά της Σφίγγας"! Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα σε ένα πρόγραμμα του Σταμάτη Κραουνάκη ειδικά για τη Σφίγγα! (είσοδος στο μπαρ 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Όλες τις Τετάρτες (10, 17, 24 και 31) του Ιανουαρίου: Η Λίνα Νικολακοπούλου, σε βραδιές  λόγου και μουσικής με ιδιαίτερους καλεσμένους. Μαζί της η Αλεξάνδρα Χρηστακάκη. Τραγουδούν οι Αργυρώ Καπαρού, Θοδωρής Βουτσικάκης, Γιάννης Παλαμίδας και το μουσικό σχήμα ΚουARTέτο. 10/1:  Βασίλης Αλεξάκης , 17/1: Ρέα Γαλανάκη, 24/1: Μανώλης Γλέζος, 31/1: Βασίλης  Δρογκάρης (γενική είσοδος 12€, ώρα έναρξης: 20.00)

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου: Η Γεωργία Αγγέλου, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της δίσκου με τίτλο «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» σε παραγωγή της Νάνσυ Κανέλλη, παρουσιάζει με ανατρεπτικό τρόπο τα νέα της τραγούδια και ξετυλίγει ένα υπέροχο μουσικό παραμύθι που θα χαραχτεί στην μνήμη και την καρδιά σας. (ελεύθερη είσοδος, ώρα έναρξης: 21.30)

Σάββατο 13 Ιανουαρίου: Ο Κώστας Λειβαδάς και οι Υπνοβάτες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια από το cd που μόλις κυκλοφόρησε "Χαμένη διαδρομή". Μαζί τους απρόβλεπτοι καλεσμένοι. Μετά το live θα ακολουθήσει party με dj τον Ξενοφώντα Ραράκο. (γενική είσοδος: 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου: Οι εκδόσεις "Μετρονόμος" παρουσιάζουν το νέο τεύχος του Μετρονόμου με μεγάλο αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου με πολλούς καλεσμένους σε μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά. (ελεύθερη είσοδος, ώρα έναρξης: 22.00)

Σάββατο 20 και 27 Ιανουαρίου: O Πάνος Κατσιμίχας θα είναι φέτος στη Σφίγγα για 4 Σάββατα (20 -27 Ιανουαρίου και 3-10 Φεβρουαρίου), σε μια παράσταση που θα ανατρέξει όλη την πορεία των αδερφών Κατσιμίχα. Θα τον πλαισιώσουν το γκρουπ "Βack Pages" με ένα αφιέρωμα στο Bob Dylan και ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς. (είσοδος στο μπαρ 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Κυριακή 21 και 28 Ιανουαρίου: "Χιώτη, μάμπο"! Ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις... έτσι συνεχίζουν να είναι τα Κυριακάτικα απογεύματα στη Σφίγγα, όπου ζούμε όλη τη μοναδική σε αίγλη και επιτυχία, μουσική διαδρομή, του σπουδαιότερου ίσως οργανοπαίχτη λαϊκής μουσικής που γνώρισε ο τόπος μας .Του Μανώλη Χιώτη. Παίζουν και τραγουδούν οι Αλίκη Ζαχαροπούλου, Άννα Μελίτη, Νικόλας Παπακωνσταντίνου και άλλοι. Τη σκηνοθεσία και τα κείμενα υπογράφει ο Δημήτρης Αδάμης. (γενική είσοδος: 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 20.00)

Τρίτη 23 Ιανουαρίου: Ο Νότης Μαυρουδής και ο Γιώργος Τοσικιάν παρουσιάζουν τη νέα τους εργασία με τίτλο Cafe Latino - El puerto (βιβλίο και cd από τις εκδόσεις Άπαρσις) με τη φωνή της Μόρφως Τσαϊρέλη. Θα μιλήσουν για το cd οι Μίλτος Πασχαλίδης (τραγουδοποιός- ερμηνευτής), Γιάννα Τριανταφύλλη (σκηνοθέτις - παραγωγός ραδιοφώνου) και Αντώνης Μποσκοΐτης (δημοσιογράφος - κινηματογραφιστής)  (ελεύθερη είσοδος, ώρα έναρξης: 20.00)

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου: Ο Πάνος Μπούσαλης σε μία μοναδική εμφάνιση στη Σφίγγα με καλεσμένες του τις Έλενα Αναγώτου, Ευτυχία Μητρίτσα και Ελεάννα Φινοκαλιώτη. . (γενική είσοδος: 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.00)

Τρίτη 30 Ιανουαρίου: Ο ταλαντούχος Θοδωρής Νικολάου παρουσιάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "Ομπρέλα" σε μουσικές και στίχους των Νίκου Αντύπα, Αντώνη Μιτζέλου, Θοδωρή Λαχανά, Νεκτάριου Μπήτρου, Μιχάλη Γκανά, Ηλία Κατσούλη και Πένυς Παπαδάκη. Συμμετέχουν οι Παντελής Θαλασσινός, Αντώνης Μιτζέλος και Βάγια Ζεππάτου. (ελεύθερη είσοδος, ώρα έναρξης: 21.30)

Φεβρουάριος


Όλες τις Παρασκευές (2, 9, 16 και 23) του Φεβρουαρίου:  Ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη θα τραγουδήσουν και θα μας θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού! (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Σάββατο 3 και 10 Φεβρουαρίου: O Πάνος Κατσιμίχας συνεχίζει και τον Φεβρουάριο στη Σφίγγα, σε μια παράσταση που θα ανατρέξει όλη την πορεία των αδερφών Κατσιμίχα. Θα τον πλαισιώσουν το γκρουπ "Βack Pages" με ένα αφιέρωμα στο Bob Dylan και ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς. (είσοδος στο μπαρ 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Όλες τις Τρίτες (6, 13, 20 και 27) του Φεβρουαρίου: Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Αλίνα Κοτσοβούλου θα μας ταξιδέψει στη νέα της μουσικοθεατρική παράσταση με τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, ελληνικά και ξένα, εμπλουτισμένη με κείμενα γνωστών συγγραφέων και καλεσμένους έκπληξη! (γενική είσοδος: 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου: Ο τραγουδοποιός Γιώργος Νικητόπουλος παρουσιάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "Κάτι από σένα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μετρονόμος". (ελεύθερη είσοδος, ώρα έναρξης: 21.00)

Τετάρτη 14, 21 και 28 Φεβρουαρίου: Η Λίνα Νικολακοπούλου συνεχίζει, σε βραδιές  λόγου και μουσικής με ιδιαίτερους καλεσμένους. Μαζί της η Αλεξάνδρα Χρηστακάκη. Τραγουδούν οι Αργυρώ Καπαρού, Θοδωρής Βουτσικάκης, Γιάννης Παλαμίδας και το μουσικό σχήμα ΚουARTέτο. 14/2: Ρένα Μόλχο, 21/2: Μελίνα Τανάγρη, 28/2: Αλεξάνδρα Κορωναίου (γενική είσοδος 12€, ώρα έναρξης: 20.00)

Σάββατο 17 και 24 Φεβρουαρίου: Η απίστευτη τετράδα των Γιάννη Γιοκαρίνη, Νικόλα Ζιώγαλα, Γιάννη Μηλιώκα και Λάκη Παπαδόπουλου έρχεται να λύσει το αίνιγμα της Σφίγγας σε 4 Σάββατα (17 & 24/2, 3 & 10/3). (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα