ΤΩΡΑ Κ44 Stage στο Plisskën Festival 2010

Σε παγκόσμια πρώτη, ένα bar διοργανώνει το πάρτι γενεθλίων του εκτός του χώρου του. Το ΤΩΡΑ Κ44 δημιουργεί το δικό του stage στα πλαίσια του Plisskën Festival 2010.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Tο ΤΩΡΑ Κ44 γιορτάζει τον 1o χρόνο λειτουργίας του, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2011. Σε παγκόσμια πρώτη, ένα bar διοργανώνει το πάρτι γενεθλίων του εκτός του χώρου του. Εκείνη την ημέρα θα καταλάβει το Plisskën Festival 2010, στήνοντας ένα 2ο stage στο festival και συμμετέχοντας σε ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει φέτος στη χειμωνιάτικη ατζέντα της πόλης.

ΤΩΡΑ Κ44 STAGE LINE UP:

Mr. Soundproof (GR) //  20:00 - 22:00

Ο Mr. Soundproof ξεκίνησε στα μουσικά δρώμενα της πόλης από μικρή ηλικία, ως μέλος σε πολλές μπάντες. Μεγαλώνοντας, συνεπαρμένος από το hip hop, τη funk, τη reggae και κάθε τι παλιό ή σύγχρονο που εμπλέκει αυτά τα στοιχεία με την electro σκηνή, αποφάσισε να μοιραστεί τα ακούσματά του και να τα προωθήσει, αρχίζοντας έτσι να παίζει τις μουσικές του σε διάφορα στέκια του κέντρου της Αθήνας.
Σήμερα πιο κατασταλαγμένος και αφοσιωμένος στη freestyle σκηνή διοργανώνει και συμμετέχει σε διάφορα events, όπως επίσης είναι μέλος της ομάδας Groove Service και των concept party/διοργανώσεων με την ονομασία WTF? Party.
http://soundcloud.com/groove-service
http://www.myspace.com/groove_service

Yeah Boy! (GR) // 22:00 - 00:00

Οι Yeah boy! δημιουργήθηκαν πολλά χρόνια πριν, το Δεκέμβριο του 2009. Πολλοί νομίζουν ότι ιδρυτικά μέλη τους είναι ο Phunk Sinatra, ο Tasick Mpougkis και το Apolonio Kormi. Καλά κάνουν. Έτσι είναι.
Λίγα λόγια για τον καθένα.
Phunk Sinatra: βιρτουόζος των decks, δεξιοτέχνης του scratch, μάστορας των beats. Θα γίνει όταν μεγαλώσει.
Tasick Mpougkis: έχει χρυσό σκούφο στο ντιτζέιινγκ και βραβείο «Dj of the year» στη μαγειρική.
Apolonio Kormi: Έχει «απολλώνιο» κορμί.
Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο οι Yeah Boy! έχουν παίξει με τους: Basement Freaks, Dj Blend, Cayetano, Dj Kid Stretch, BnC, Mr. Soundproof, Kill Emil, QB Mix, Who Am I, J. Melik και άλλους.
Οι ειδικοί είπαν πως είναι το καλύτερο Super Party Team που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ούτε πριν, ούτε μετά. Αυτή και μόνο τη στιγμή. Τώρα δεν είναι.

http://yeahboyathens.tumblr.com/


Pickster One (USA) // 00:00 - 01:30

Έχοντας ως βάση του την Αριζόνα, ο Dj και μουσικός παραγωγός Pickster One δημιουργεί κύματα στη σκηνή του Phoenix από το 1998. Με την προοδευτική σκέψη και τα υψηλώς πρωτοποριακά Dj sets του, έχει δημιουργήσει το δικό του στυλ και έχει αναπτύξει ένα τεράστιας γκάμας φανατικό κοινό. Ο Pickster One έχει επιρροές από όλο το εύρος της μουσικής, συμπεριλαμβανομένου της hip- hop, της electro, της dubstep και από άλλους αναρίθμητους experimental ηλεκτρονικούς ήχους, δημιουργώντας μία νέα σχολή. Τα high-energy sets του δημιουργούν το dance floor packed και τα πάρτι του τα σπάνε.

http://picksterone.com/

 

LISTEN UP ! Espeekay & Mc Yinka.(GR) // 01:30 - 03:00

Listen Up! Urban sound manifested in beats and rhymes.

Listen Up! Espeekay & MC Yinka: Ένας selector (www.myspace.com/espeekay) με μανία για ετερόκλητα ακούσματα του urban φάσματος - hiphop, jungle, dubstep, house - χρόνια τώρα μοιράζεται το ηχοσύστημα με παρέα έναν ταλαντούχο MC που ραπάρει και τραγουδά σε όλους τους ρυθμούς και τις γλώσσες (www.myspace.com/mcyinka ).
Οι πιθανότητες είναι άπειρες – you better listen up people!

Past shows: Synch Festival, European Music Day, Earthdance fest, and most bars /clubs in Athens (Loop, Yoga Bala, Swing, K-44, SOUL, Playback, Higgs, etc) και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος όπως ο Βόλος και η Θήρα (Σαντορίνη). Έχουν συνεργαστεί και εμφανιστεί με τους  DJ Krush, Nteibint, MC Trooper, Black Athena, JMelik, Urbanix, Boulevard Soundsystem, D2, Urban Disco, Petit Bear, Winjer και Kormoranos.

Check the Listen Up! radio show at www.radiobubble.gr every Saturday 18:00-20:00 (GMT +2)

 

Lilis Bros (Just Gazing Records) // 03:00- ...

Το  δίδυμο των Dl’s Lilis Brothers ζει και εργάζεται εδώ και 3 χρόνια στην Αθήνα. Εκεί, πραγματοποιούν τα πολύ επιτυχημένα «Disco Pogo» και «Hats off parties», έχοντας μοιραστεί τα decks με τους Andrew Weatherall, Optimo, The Glimmers, Dam Funk, Mickey Moonlight, Dirty Soundsystem και πολλούς ακόμα. Πέρα από αυτό, έχουν δημιουργήσει τη συλλογή «City Campers» για την «Τhe Sound Of Everything» και έχουν μιξάρει καλλιτέχνες, όπως οι Monsieur Minimal, Sillyboy και Pop Eye. Τέλος, έχουν μία εβδομαδιαία στήλη στο Avopolis.gr. Δεν σας φτάνουν; Όχι, και γι’ αυτό πρόσφατα δημιούργησαν την δική τους δισκογραφική εταιρεία «Just Gazing records».
www.myspace.com/lilisbrothers
www.justgazing.com


Λίγα λόγια για ένα bar κωλοσ-σό:
 
Το ΤΩΡΑ Κ44 είναι ένας σύγχρονος ήρωας. Έχει ήδη σώσει τους Αθηναίους και τις Αθηναίες από έντονη βαρεμάρα τις βαριές περιπτώσεις αϋπνίας και την παχυσαρκία καθώς ο χορός εκεί είναι υποχρεωτικός. Δεν ξέρουμε ούτε εμείς ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα φήμες θέλουν το ΤΩΡΑ Κ44 να υπάρχει από πάντα. Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση αναφέρεται από ιστορικούς το σωτήριο έτος 2009, επί κυβερνήσεως Γιωργάκη Παπανδρέου και η Τατιάνα Στεφανίδου βρισκόταν ακόμη στον ΑΝΤ1. Υπάρχουν χώρες στο νότιο κομμάτι της Αφρικής που το λατρεύουν σαν Θεό, ενώ σε ολόκληρη την Ευρώπη νέα ζευγάρια δίνουν το όνομά του στα πρωτότοκα παιδιά τους. Δεν είναι τυχαίο που η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας είχε δηλώσει λίγο πριν την έλευση του ΔΝΤ στη χώρα μας “Ευχαριστούμε το ΤΩΡΑ Κ44 που περιέβαλε με τόση θαλπωρή τους Έλληνες πολίτες σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς”, ενώ φαίνεται να ζητά επίμονα τη δημιουργία ενός μίνι παραρτήματος στα ανάκτορα.
Με τα live που διοργανώνει τόσους μήνες με ελεύθερη είσοδο χτίζει τα θεμέλια για έναν κόσμο που μπορούμε να φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα, ενώ με το εγκατεστημένο beer bong στους κόλπους του δίνει χαρά στους απανταχού αλκοολικούς που δεν θέλουν να ξεσκεπάσουν την αδυναμία τους.

Μοιάζει λογικό επίσης, γιατί πλέον το φιλότεχνο κοινό της πόλης, επιπέδου Cat-man και βάλε, αποφάσισαν να επιλέξουν το ΤΩΡΑ Κ44 για την έκφραση των καλλιτεχνικών τους ανησυχιών, όπως εκθέσεις φωτογραφίες και θεατρικές παραστάσεις.

Έγινε εξαιρετικά αγαπητό στην τέως Αθήνα του Νικήτα Κακλαμάνη για τη φιλοξενία των πιο γαμάτων dj’s, οι οποίοι απογείωσαν τη διασκέδαση με τις μουσικές τους. Η προσέλευση του κόσμου είναι τόσο μαζική εντός και εκτός του bar, σε σημείο που στις κοντινές γραμμές του τρένου πρόκειται να δημιουργηθεί σταθμός ΜΕΤΡΟ, ενώ μία καντίνα υψηλότατων προδιαγραφών έχει στηθεί από πρωτοποριακούς σεφ αποκλειστικά έξω από το μαγαζί. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι οι «τρέντυ φατσούλες της πόλης» βρήκαν μια φωλίτσα να κουρνιάσουν, στο χώρο που στέγασε και το γκουρού της αμφιλεγόμενης βιντατζεολογίας Holly Moustache.

Για όσους δεν το έχουν ακόμη επισκεφθεί απλά λυπούμαστε.

Διαβάστε ακόμα