πότε: 20/01/18 23:00
που: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα » Νέα Σμύρνη
τιμές: 12
άλλα:

Ο Λευτέρης Ελευθερίου κι ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ξεκινούν τις παραστάσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage  «Με την όπισθεν» από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Λ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ "ΟΠΙΣΘΕΝ" @ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 14:41
Διαβάστηκε

Μετά την περσινή επιτυχία τους στο Γυάλινο μουσικό θέατρο το δίδυμο Λευτέρης Ελευθερίου - Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ξαναχτυπά και βάζει μπρος για νέες επιτυχίες... με την όπισθεν! Ο Λευτέρης, αγαπημένος ηθοποιός και περφόρμερ, «ο άνθρωπός με τα χίλια πρόσωπα» και ο Αλκιβιάδης, ταλαντούχος τραγουδοποιός, «ο άνθρωπος- ορχήστρα» υπόσχονται να σας ξεναγήσουν με το γνωστό ανορθόδοξο τρόπο τους σε αγαπημένες τους στιγμές της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής.

Με το ιδιαίτερο και πληθωρικό χιούμορ τους σας ξανασυστήνουν πρόσωπα και μουσικές του χθες και του σήμερα, διηγούνται, σχολιάζουν, σατιρίζουν και αυτοσαρκάζονται. Μέσα από τη δική τους ματιά τραγούδι και πρόζα, ροκ και ρέγκε, γέλιο και κλάμα, μπουάτ και μπουζούκια, κιθάρα και βιολιά, νοσταλγία και γκάζια όλα βρίσκουν το δρόμο τους - με την όπισθεν πάντα- στις καρδιές μας.

Κι επειδή η τρέλα θέλει μεγάλες παρέες όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν συνοδοιπόροι και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους ανοίγοντας το πρόγραμμα: γκρουπάκια, μπάντες, τραγουδιστές, σολίστ, κομπέρ, ζογκλέρ και... μασέρ (που λέει και το τραγούδι) μπορούν να επικοινωνήσουν στο alkonstan@yahoo.gr Κάθε Σάββατο στο Γυάλινο – UpStage Όσοι τολμηροί, προσέλθετε!

 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άγγελος Σφακιανάκης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ηρώ Παστρικού

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο web:
Λεωφόρος Συγγρού 143
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα, Νέα Σμύρνη
Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη 171 21, Αθήνα (Πάνω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο) Τηλ.: 210 9315600
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια