ποίος: skinner box, bedouin
πότε: 01/02/18 21:30
που: Γιάφκα
μέρος: Ελλάδα » Πελοπόννησος » Αχαϊα| » |$Πάτρα
τιμές: 3
άλλα: Στα πλαίσια του We'll stay alive II, μιας σειράς live εμφανίσεων, εγχώριων και ξένων μουσικών, που διοργανώνει η ΓΙΑΦΚΑ κάθε Πέμπτη, παρουσιάζει την 1η Φεβρουαρίου, τους Skinner Box και τους Bedouin.

ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive - Skinner Box - Bedouin

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 19:16
Διαβάστηκε
ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive || Skinner Box - Bedouin
Πέμπτη 1/2/2018
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 3€

Μουσική πριν και μετά το Live αναλαμβάνουν οι French Disko.

Skinner Box

Οι Skinner Box δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2012. Στη σχεδόν εξαετή πορεία τους μετρούν δύο δισκογραφικές δουλειές, το “Life is Chemistry” EP το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 σε συνεργασία με την Γερμανική Afmusic και το ντεμπούτο album τους “Alpha Waves” το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλη του 2017 με ανεξάρτητη χρηματοδότηση και διανομή της Inner Ear.
Μέσα από την μουσική τους θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την σύγχρονη συγκρουσιακή, παραγωγική και συναισθηματική καθημερινότητα καθώς και την αέναη προσπάθεια του μυαλού να ισορροπήσει μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα minimal artwork των δίσκων τους γεγονός που τους έχει χαρίσει βραβεία σε διαγωνισμούς γραφιστικης.
Έχουν στο ενεργητικό τους εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας όπως Gagarin, Six Dogs, Death Disco, ΑN Club, Beatnik κ.α ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες της Ελληνικής και διεθνούς σκηνής όπως Mechanimal, 2L8, GAD, Wonky Doll &The Echo, Electro Vampires, Dead Buildings, Virgin Web , Kiss the Anus of a black Cat, Andrew King, Der Arbeiter.

https://www.skinnerboxband.com/
http://skinner-box.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/SkinnerBoxChannel

Bedouin

Οι Bedouin είναι μια πενταμελής μπάντα από την Πάτρα με garage-pop αναφορές. Δημιουργήθηκαν το 2017 και ετοιμάζουν τα πρώτα τους κομμάτια.

https://www.facebook.com/Bedouin-274236919654802/
Γιάφκα
Γιάφκα web:
Κανάρη 90
Ελλάδα, Πελοπόννησος, Αχαϊα|, |$Πάτρα
Το ΓΙΑΦΚΑ αποτελεί τη συνέχεια του ABBEY Kitchen Bar, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της πόλης τον Νοέμβριο του 2012 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και παραμένει όλο αυτό το διάστημα ψηλά στις προτιμήσεις των Πατρινών για την νυχτερινή -κι όχι μόνο- έξοδό τους. Από τον Νοέμβριο του 2015 το ABBEY επεκτείνεται με την έλευση του ΓΙΑΦΚΑ, ενός χώρου εντελώς διαφορετικού αλλά ταυτόχρονα πιστού στις υψηλές προδιαγραφές του ABBEY. Το ΓΙΑΦΚΑ θα είναι ένα αμιγώς νυχτερινό μαγαζί με: δυνατή μουσική, μεγαλύτερο χώρο και δυνατότητες εξυπηρέτησης περισσότερου κόσμου.
Γιάφκα
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια