Ο Jack White "κόβει" τα κινητά από τις συναυλίες του

Διαβάστηκε
Στις συναυλίες του πλέον δεν θα χρησιμοποιούνται κινητά τηλέφωνα από τους παρευρισκομένους...Ο Jack White απαγορεύει την χρήση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες του! 

Ο frontman των White Stripes στις 23 Μαρτίου κυκλοφορεί τον τρίτο προσωπικό του δίσκο ενώ φέτος ξεκινάει και περιοδεία, η οποία αρχίζει τον Απρίλιο στις Η.Π.Α.

Ο White σε δηλώσεις του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στις συναυλίες του πλέον δεν θα χρησιμοποιούνται κινητά τηλέφωνα από τους παρευρισκομένους και καμία συσκευή εγγραφής ήχου και εικόνας. Όλα τα κινητά θα κλειδώνονται σε ειδικές θήκες και ο καθένας θα μπορεί να το παίρνει στα χέρια του μετά το πέρας της συναυλίας.

Όσο για τους λάτρεις των social media ο Jack White έχει την λύση: «Για όσους θέλουν να κάνουν μερικές δημοσιεύσεις μέσω των κοινωνικών μέσων, ας σας βοηθήσουμε με αυτό. Ο επίσημος φωτογράφος μας θα παρουσιάσει φωτογραφίες και βίντεο μετά την παράσταση στο jackwhiteiii.com και το νέο λογαριασμό Jack White Live Instagram @officialjackwhitelive. Αναθέστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας όσο θέλετε και απολαύστε μια 100% ανθρώπινη εμπειρία χωρίς τη χρήση τηλεφώνου».   
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο10/10 (1)
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια