Οι iLiKETRAiNS την Παρασκευή στο Gagarin

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ένα από τα σπουδαιότερα indie / post rock / dark wave συγκροτήματα που έβγαλε η Μ. Βρετανία τα τελευταία χρόνια θα βρεθεί στην Αθήνα στο Gagarin 205.Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή που μας έρχεται οι iLiKETRAiNS θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin 205!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, το event θα ξεκινήσει στις 22:00 με τους absent without leave. Oι iLiKETRAiNS θα είναι on stage στις 23:00.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά στο Tickethouse, το DarkCell και το www.Ticketpro.gr προς 25 ευρώ. Την ημέρα της συναυλίας στο Gagarin 205 θα κοστίζουν 30 ευρώ.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου
GAGARIN 205
Doors Open 21:00
Τιμή εισιτηρίου 25 euro / 30 euro

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη στα DarkCell(Θεμιστοκλέους 84, Εξάρχεια), και Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και σύντομα στο www.ticketpro.gr. Τα 300 πρώτα στη προπώληση κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα αλλά και αυτά που θα πωλούνται στο ταμείο του Gagarin 205 τη μέρα της συναυλίας κοστίζουν 30 ευρώ.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ένα από τα σπουδαιότερα indie / post rock / dark wave συγκροτήματα που έβγαλε η Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία χρόνια θα βρεθεί στην Αθήνα για ένα μοναδικό show στο Gagarin 205!

Για το Αθηναϊκό κοινό οι iLiKETRAiNS δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένα group αγγαλιάστηκε τόσο θερμά από το ελληνικό κοινό που με τη κυκλοφορία του παρθενικού του άλμπουμ όχι μόνο μας επισκέφτηκε, αλλά ενθουσίασε τόσο το κοινό που τους ανάγκασε να επιστρέψουν για ένα ακόμα show μετά από λίγους μόνο μήνες.

 Τώρα δύο χρόνια μετά, με το ολοκαίνουριο εξαιρετικό  album "he who saw the deep" επιστρέφουν στην Αθήνα  για να μας αφηγηθούν τις καινούργιες και παλιές γεμάτες θλίψη και μελαγχολία ιστορίες τους και να μας ταξιδέψουν στο δικό τους κόσμο όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν.

 Τo συγκρότημα που θα ανοίξει την συναυλία των I Like Trains τη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου είναι οι Absent Without Leave , ίσως οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο παγκόσμιο shoegaze / post rock στερέωμα.

Να είστε εκεί!


Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια