ποίος: Αλκίνοος Ιωαννίδης
πότε: 23/02/18 22:30
που: Kremlino Stage
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Πειραιάς
τιμές: Κανονικό 13, Μειωμένο 11

Αλκίνοος Ιωαννίδης @ Kremlino

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 15:29
Διαβάστηκε

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Κρεμλίνο!

 

Πέντε μουσικοί στη σκηνή, με έγχορδα όργανα στα χέρια: βιολί, βιολοντσέλο, κρητική λύρα, κιθάρα, λαούτο, μπουζούκι, κοντραμπάσο. Ελάχιστος ηλεκτρισμός, για την ενίσχυση του ήχου τους και για τους πειραματισμούς τους. Μια παρέα που δημιουργεί, που συναισθάνεται, που ταξιδεύει εντός και εκτός συνόρων, εντός και εκτός του αναμενόμενου, εντός και εκτός τόπου και χρόνου. Μια παρέα που εξελίσσεται ασταμάτητα τα τρία τελευταία χρόνια. Κάθε εμφάνισή τους αποτελεί και μια νέα ηχητική και συναισθηματική εμπειρία.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης διαγράφει μια δική του, ιδιαίτερη πορεία. Ψάχνει τον ρόλο του τραγουδιού σε μια εποχή δύσκολη και αντιμουσική. Διαλέγοντας τους συνεργάτες του, έχοντας σαν αποσκευή αλλά και σαν εισιτήριο διαρκείας το υλικό του, και πιστεύοντας στην ιερότητα της τέχνης που υπηρετεί, προσεγγίζει από την αρχή έννοιες όπως «έκφραση», «ερμηνεία», «ενορχήστρωση», «κοινό», «επικοινωνία», «συνύπαρξη», «μοιρασιά», «συνδημιουργία».

Μαζί του οι ξεχωριστοί μουσικοί: Γιώργος Καλούδης, Μανόλης Πάππος, Φώτης Σιώτας,Δημήτρης Χατζηζήσης και Δημήτρης Τσεκούρας.

Συνοδοιπόροι σταθεροί και πολύτιμοι οι: Βαγγέλης Λάππας και Βασίλης Δρούγκας στην ηχοληψία και ο Κωνσταντίνος Μαργκάς στα φώτα.

 

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας υποδέχεται τα Παρασεκυοσάββατα 23-24 Φεβρουαρίου & 2-3 Μαρτίου στο Κρεμλίνο

Kremlino Stage
Kremlino Stage
Καραΐσκου 119
Ελλάδα, Αττική, Πειραιάς
Kremlino Stage
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια