ποίος: KVELERTAK
πότε: 13/04/18 20:00
που: Eightball
μέρος: Ελλάδα » Κεντρική Μακεδονία » Θεσσαλονίκη
τιμές: 23
άλλα: Οι Kvelertak live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Oι KVELERTAK live στη Θεσσαλονίκη!

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 19:22
Διαβάστηκε
Δυστυχώς, οι συναυλίες των Kvelertak σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακυρώνονται! Δείτε εδώ: http://www.mixgrill.gr/ar59137el-oi-synaylies-twn-kvelertak-akyrwnontai.html

Νέες ημερομηνιες για τις συναυλίες των Kvelertak/ ενημέρωση για τα εισιτήρια 

Λόγω προβλημάτων στο σχεδιασμο της περιοδείας των Kvelertak,οι εμφανίσεις τους στην Ελλάδα μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες: 13 Απριλίου στο Eightballστη Θεσσαλονίκη και 14 Απριλίου στο Gagarin205στην Αθήνα. 

Οι διοργανωτές και το συγκρότημα ευχαριστούν το ελληνικό για την κατανόηση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες, ενώ η προπώληση για τις νέες ημερομηνίες έχει ήδη αρχίσει.

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων δεν επιθυμούν να παρευρεθούν στις συναυλίες του Απριλίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το σημείο αγοράς του εισιτηρίου τους ως και τις 31/12/2017, ώστε να τους επιστραφεί το αντίτιμο των εισιτηρίων τους.

Οι Kvelertak επιστρέφουν στη χώρα μας! Μετά τις εμφανίσεις τους με τους Megadeth (2012) και στο Heavy By The Sea Festival με τους Slayer (2013),οι τρομεροί Νορβηγοί επιτέλους θα δώσουν τα πρώτα headlining shows τους στην Ελλάδα, ακριβώς τη στιγμή που βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους.

Την Παρασκευή 13 Απριλίου στοEightballστη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 14 Απριλίου στο Gagarin205στην Αθήνα, οι Kvelertakθα μας προσφέρουν, για πρώτη φορά σε κλειστά venues στην χώρα μας, το γνωστό “μανιασμένο” θέαμα που δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

Το ίδιο ακριβώς θέαμα που “πόρωσε” τόσο πολύ ακόμα και τον James Hetfield, με αποτέλεσμα να γίνουν οι Kvelertak το opening act σε όλα τα dates της τρέχουσας Ευρωπαϊκής περιοδείας των Metallica!


Eightball
Πίνδου 1
Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη
Πίνδου 1, Λαδάδικα-Θεσσαλονίκη
Eightball
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια