ποίος: Mad Sin
πότε: 30/03/18 21:00
που: Gagarin 205 Live Music Space
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: 15
άλλα: Είναι psychobilly; Είναι. Αλλά οι Mad Sin είναι ταυτόχρονα και λίγο punk, λίγο metal και λίγο country, με επιρροές από ταινίες τρόμου και b movies, και φέρνουν το ανατρεπτικό, σαρκαστικό crossover show τους στην Αθήνα την Παρασκευή, 30 Μαρτίου.

MAD SIN & Special Guests @ Gagarin 205

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 13:20
Διαβάστηκε

MAD SIN

+ special guests 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Είναι psychobilly; Είναι. Αλλά οι Mad Sin είναι ταυτόχρονα και λίγο punk, λίγο metal και λίγο country, με επιρροές από ταινίες τρόμου και b movies, και φέρνουν το ανατρεπτικό, σαρκαστικό crossover show τους στην Αθήνα την Παρασκευή, 30 Μαρτίου.

Ήταν 1987 όταν ο Koefte De Ville παράτησε το σχολείο και μαζί με δυο ανθρώπους εκ των οποίος έπαιζε κιθάρα σε πανκ μπάντα και ο άλλος είχε ξεκινήσει να μαθαίνει μπάσο μόλις τέσσερις εβδομάδες πριν, έφτιαξαν τους Mad Sin. Με τη βοήθεια φίλων έκλειναν συναυλίες σε “ύποπτα” μαγαζιά του Βερολίνου, που τότε ήταν ακόμα χωρισμένο σε ανατολικό και δυτικό, ενώ κυρίως ήταν μουσικοί του δρόμου που στόχευαν να ζήσουν με χρήματα που τους έδιναν οι τουρίστες.

Η underground σκηνή του rockabilly και psychobilly δεν άργησε να υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες τους Mad Sin και τις φήμες που τους συνόδευαν και μιλούσαν για ανατριχιαστικούς τυμβωρύχους, που είχαν κάνει φυλακή και έπιναν πολύ – αλήθεια ή ψέματα, το βέβαιο ήταν ότι η σκηνική παρουσία του De Ville και των υπόλοιπων ήταν επιεικώς πληθωρική και έφτανε μέχρι αυτοτραυματισμούς με πραγματικό αίμα on stage. Τα live και η αισθητική τους ήταν εμφανώς πηρεασμένα από b movies και ταινίες τρόμου, και, στην αρχή, λίγοι χώροι ρίσκαραν να τους φιλοξενήσουν τόσο λόγω της φήμης τους όσο και γιατί με την μπάντα στη σκηνή τα πράγματα ήταν σίγουρο ότι θα ξεφύγουν γρήγορα. Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, τα χρόνια πέρασαν και σχεδόν 30 χρόνια μετά το πρώτο άλμπουμ “Chills And Thrills In A Drama of Mad Sins And Mystery” η μπάντα συνεχίζει ακάθεκτη, ως εξαμελές πλέον σχήμα με περισσότερο γυαλισμένο ήχο, ικανό να παρασύρει και λιγότερο μυημένα κοινά τα οποία πλέον τους αντιμετωπίζουν και ως ικανούς μουσικούς – όχι μόνο ως τρεις ανθρώπους που σου εγγυώνται ξαφάντωμα. Τα μεγάλα φεστιβάλ και οcrossover ήχος αντικατέστησαν τις καταλήψεις και τα σκοτεινά μπαρ, η ορμή τους, όμως, και το ξέφρενο κέφι επί σκηνής παραμένουν ως είχαν: ευκαιρία να το επιβεβαιώσετε στο Gagarin, μια από τις πρώτες ανοιξιάτικες βραδιές!

Gagarin 205 Live Music Space
Gagarin 205 Live Music Space web:
Λιοσίων 201
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
Στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην οδό Λιοσίων 205, λειτουργεί ο πιο σύγχρονος συναυλιακός χώρος της Eλλάδας, ένα venue κατασκευασμένο με τις προδιαγραφές του 21ου αιώνα. Χωρητικότητας 1.200 ορθίων ή 600 καθήμενων, το GAGARIN 205 δεν είναι ένα ακόμη «μαγαζί», αλλά ένας πολυχώρος που φιλοξενεί με τις πιο απαιτητικές αξιώσεις συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, προβολές, ειδικές εκδηλώσεις και happenings.
Gagarin 205 Live Music Space
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια