ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - Βίντεο Κλαμπ: Άκουσε το!

Όλες οι πληροφορίες για το νέο δίσκο των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ!

Διαβάστηκε
Πότε κυκλοφορεί και πώς θα λέγεται;
ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - Βίντεο Κλαμπ: Άκουσε το!


Δελτίο Τύπου

«Διασχίσαμε κάθετα το δρόμο, περνώντας ηλιοτρόπια και δάση, μετά από μέρες φτάσαμε σε έναν στρογγυλό τοίχο από νερό, ορθωνόταν μπροστά μας σαν διάφανο μονολιθικό κυκλικό σχήμα, ανέκφραστο και σιωπηλό, το νερό σχημάτιζε αργούς κυματισμούς ανάλογα με τη δύναμη της φωνής μας. Πίσω από τον τοίχο υπήρχε μια μεγάλη βαθιά τρύπα στο χώμα. Ο αέρας ήταν δυνατός πίσω από τον τοίχο. Πηγαίναμε μία πίσω και μια μία μπροστά μέχρι που πέρασαν χρόνια και σπίτια για να γυρίσουμε. Δεν μπορούσαμε να θυμηθούμε τίποτε, όποτε έλεγα μία χρονιά έλειωνε ο αριθμός σαν δάκρυ και έβλεπα τη θλίψη στο πρόσωπο ενός γορίλα που είχε χάσει την αγαπημένη του. Οι ελέφαντες κοιτάζουν με μακροθυμία τη σελήνη όταν γεμίζει, κάπως έτσι όλοι στέκονται με θαυμασμό στον αέναο κύκλο. Όταν έφυγαν από τη ζωή, τους περίμενε εκεί.

Μας έδειξε τους κανόνες της επιβεβλημένης συμπεριφοράς, τις πολυκατοικίες και το εγώ που έμοιαζε σαν τέρας από μια παλαιολιθική εποχή. Η αγάπη είναι η τέλεια στιγμή, είπε. Αν δεν συγχωρήσεις δεν μπορείς να βιώσεις την αληθινή αγάπη. Τότε είδαμε τις πόλεις ανάποδα και ένα σωρό χιλιάδες λουλούδια έπεφταν σαν βροχή. Η καρδιά δεν πεθαίνει γιατί γνωρίζει την προέλευση. Πάνω του είχαν καθίσει όλοι οι παπαγάλοι του κόσμου και τον στόλιζαν με τα φτερά τους και εμείς γελούσαμε. Μας άρεσαν οι μέρες και οι νύχτες. Δεν υπήρχε πουθενά εξορία, ούτε μέσα ούτε και έξω, παρά μόνο μια αίσθηση ανάμεσα στο χαμόγελο και το δάκρυ. Ήμασταν σε έναν ομόκεντρο. Ο εαυτός μας προσδιορίζεται μέσα από την δημιουργία, μας είπε, και αυτό … είναι το διάστημα».

ΣΝ


To νέο album των Στέρεο Νόβα, «Ουρανός», κυκλοφορεί σε διπλό μαύρο και λευκό βινύλιο, cd και digital album από την Inner Ear.

Τα τραγούδια του είναι τα ακόλουθα:
 1.  ΤΡΙΓΩΝΟ ΦΩΣ
 2.  ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
 3.  ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ
 4.  ΓΕΦΥΡΕΣ
 5.  ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ
 6.  ΝΕΑ ΜΟΔΑ
 7.  ΟΥΡΑΝΟΣ
 8.  ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΔΙΑΤΑΞΗ
 9.  ΠΙΣΙΝΑ
 10.  ΘΗΒΩΝ
 11.  ΖΕΝΙΤ-Ε
 12.  ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΕΗΒ
 13.  ΔΙΑΥΛΟΣ 7
 14.  ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ
 15.  ΝΕΑ ΜΟΔΑ (PAD MIX) (CD/DIGITAL ONLY)
Μπορείτε από σήμερα να κάνετε προ-παραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα http://smarturl.it/xlcrfz και στη σελίδα της Inner-Ear στο Bandcamp http://smarturl.it/3smiyc

Η έκδοση του λευκού βινυλίου είναι σε 100 αριθμημένα αντίτυπα που θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Public http://smarturl.it/3unf27

Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια