Spider-Man: Far From Home

"Spider-Man: Far From Home": Κυκλοφόρησε το teaser trailer... και όχι μόνο

Διαβάστηκε
Αρκετό καιρό μετά την ημέρα που το περιμέναμε, ήρθε επιτέλους το teaser trailer του "Spider-Man: Far From Home"!
Spider-Man: Far From Home


Αρκετό καιρό μετά την ημέρα που το περιμέναμε, ήρθε επιτέλους το teaser trailer του "Spider-Man: Far From Home"! Με βάση τις όποιες πληροφορίες είχαν διαρρεύσει, φαίνεται πως το βίντεο για το ευρύ κοινό είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που παρακολούθησαν, κάποιοι τυχεροί, στη Comic-Con του Σάο Πάολο πριν από περίπου ένα μήνα. Βέβαια, παράλληλα, κυκλοφόρησε και ένα κάπως διαφορετικό international teaser trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω μαζί με το επίσημο βίντεο. 

Η σκηνοθεσία του "Spider-Man: Far From Home" ανήκει στον Jon Watts όπως και στην προηγούμενη ταινία, ενώ το ρόλο του ανθρώπου αράχνη ενσαρκώνει για άλλη μια φορά ο Tom Hollad, αν και ακόμα παραμένει «μυστήριο» το πως βρίσκεται και πάλι κοντά μας μετά τα γεγονότα του "Avengers: Infinity War" (2018). Μαζί τους επιστρέφουν, επίσης, οι Marisa Tomei, Zendaya και Jacob Batalon, ενώ η ταινία σηματοδοτεί και την επίσημη γνωριμία του ανθρώπου αράχνη με τον Samuel L. Jackson, που ως γνωστόν υποδύεται τον Nick Fury. Ωστόσο, το σημαντικότερο ίσως γεγονός της ταινίας είναι η συμμετοχή του Jake Gyllenhaal στο ρόλο του κακού Mysterio.   

Η πρεμιέρα του "Spider-Man: Far From Home" αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες στις 5 Ιουλίου, ενώ όπως είναι φυσιολογικό στη χώρα μας θα έρθει μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 4 Ιουλίου, εκτός και αν για άλλη μια φορά έχουμε το «θαύμα του καλοκαιριού» και αργήσει να έρθει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες (συνήθως αυτό συμβαίνει στις ταινίες που αναμένονται τον Αύγουστο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο teaser trailer, την υποτιτλισμένη international εκδοχή του, καθώς και το επίσημο πόστερ της ταινίας.

Επίσημο teaser trailer:


International teaser trailer:


Spider-Man: Far From Home
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια