Έτερος Εγώ cover

"Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές": Θα κυκλοφορήσει ως τηλεοπτική σειρά

Διαβάστηκε
Ως σειρά των οχτώ επεισοδίων θα κυκλοφορήσει τελικά το δεύτερο κεφάλαιο του πολύ επιτυχημένου "Έτερος Εγώ"...
Έτερος Εγώ cover


Λίγους μήνες πριν, είχαμε αναφερθεί στο δεύτερο κεφάλαιο του "Ετερος Εγώ" που φέρει τον υπότιτλο "Χαμένες Ψυχές", ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως δεν πρόκειται για μια απλή ταινία, αλλά μια τηλεοπτική σειρά οχτώ επεισοδίων. Μάλιστα, με το εν λόγω εγχείρημα ξεκινά επίσημα και η παραγωγή ελληνικών τηλεοπτικών σειρών από την COSMOTE TV, στην οποία και ανήκει η παραγωγή, αν και την εκτέλεση αυτής έχει αναλάβει η εταιρεία BLONDE.

Η πλοκή του "Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές" έχει να κάνει με μια σειρά δολοφονιών, η οποία έχει προκαλέσει αναταραχή στις αστυνομικές αρχές, καθώς εντοπίζονται άγνωστα σύμβολα σε κάθε έναν από τους τόπους του εγκλήματος. Όταν όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πίσω από τα εγκλήματα «κρύβεται» ο ίδιος δράστης, επιστρατεύεται και πάλι ο «ιδιαίτερο» καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης, ο οποίος καλείται να λύση άλλο ένα μυστήριο. 

Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές

Η σκηνοθεσία της σειράς, όπως είναι αναμενόμενο, ανήκει στον Σωτήρη Τσαφούλια, έργο του οποίου είναι και η πολύ επιτυχημένη ταινία που προηγήθηκε, ενώ, ο ίδιος, υπογράφει και το σενάριο παρέα με την Κατερίνα Φιλιώτου. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δημήτρη Λαΐνη θα ενσαρκώσει για άλλη μια φορά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ενώ συμμετέχουν, επίσης, οι Μάνος Βακούσης και Πέτρος Λαγούτης. Τέλος, την εμφάνισή τους στη σειρά θα κάνουν και οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Tα οχτώ επεισόδια του "Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές" αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019, ενώ την τύχη να δουν τα επεισόδια θα έχουν μόνο όσοι διαθέτουν συνδρομή στην πλατφόρμα της COSMOTE TV. 

Να θυμίσουμε πως το "Έτερος Εγώ" υπάρχει διαθέσιμο για δωρεάν προβολή στο Youtube, ανεβασμένο από τον ίδιο το δημιουργό Σωτήρη Τσαφούλια
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο10/10 (5)
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια