Οι Septic Flesh στο Μεξικό

Διαβάστηκε
Περήφανους μας έκαναν οι Septic Flesh  στο Μεξικό!Μια τεράστια επιτυχία κατέγραψαν στο βιογραφικό τους οι Έλληνες  Septic Flesh πριν από λίγες μέρες.Συγκεκριμένα η μπάντα εμφανίστηκε στις 2 Φεβρουαρίου στο "Μetropolitan theater of Mexico city" με συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας 140 μουσικών. Ήταν ένα εγχείρημα που το σχεδίαζαν εδώ και πολύ καιρό και η επιτυχία κάτι παραπάνω από δεδομένη ήταν. Πάνω από τρεις χιλιάδες Μεξικανοί και οπαδοί της μπάντας που είχαν έρθει από διάφορα μέρη, έγιναν μάρτυρες μιας sold out συναυλίας που δημιούργησε ιστορία.

Η συναυλία αυτή ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε από την δισκογραφική τους εταιρεία την Nuclear Blast  και αναμένετε να κυκλοφορήσει σε DVD. Έτσι θα μπορέσουμε και εμείς που δεν είχαμε την τύχη να είμαστε εκεί, να απολαύσουμε αυτή την ιστορική εμφάνιση. Μακάρι να μπορέσουμε κάποια στιγμή να δούμε και εμείς εδώ στην χώρα μας την συγκεκριμένη παραγωγή.
Όπως και να έχει οι Septic Flesch μας έδειξαν ότι το Ελληνικό metal είναι δυνατό και μπορεί άνετα να σταθεί στο παγκόσμιο στερέωμα.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!

Εδώ ένα μικρό δείγμα σε βίντεο που ανέβασε κάποιος τυχερός οπαδός


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια