GoGoPenguin
GoGoPenguin
ποίος: GoGo Penguin
πότε: 12/04/19 22:00
που: gazARTE
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: 18, 23, 29, 39

GoGo Penguin @ Gazarte Main Stage

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 13:50
Διαβάστηκε
Οι GoGo Penguin, η μπάντα που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στη σύγχρονη μουσική, έρχεται για πρώτη φορά  στη χώρα μας την Παρασκευή 12 Απριλίου για να κατακλύσει με τη jazz του σήμερα τη κεντρική σκηνή του Gazarte! 
 
“Η τζαζ χορεύει με τον μινιμαλισμό στον επιταχυντή αδρονίων των GoGo Penguin” περιγράφει η εφημερίδα The Guardian, ενώ η New York Times κάνοντας αναφορά σε αυτούς γράφει: “Τα μέλη της μπάντας παραμένουν αφοσιωμένα στο groove τους. Πρόκειται για τρεις νέους που γράφουν μουσική με jazz όργανα, rock δυναμικές και χρησιμοποιούν περιορισμένες στρατηγικές της dance μουσικής.”. Το άλμπουμ τους v2.0 (Gondwana records) έχει κερδίσει το Mercury Prize ( 2014), έχουν υπογράψει με την εμβληματική Blue Note Records και το 2018 κυκλοφόρησαν τον πιο πρόσφατο δίσκο τους 
A Humdrum Star, παρουσιάζοντάς τον στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.
 
Το τρίο από το Manchester αποτελείται από τον Chris Illingworth (Piano), τον Rob Turner (Drums) και τον Nick Blacka (Bass), τρεις δεξιοτέχνες μουσικούς που έχουν καταφέρει με βασικό όπλο τη μουσική τους να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτικούς. Αναμειγνύοντας τη hard-hitting jazz με δυνατές μπασογραμμές αλλά και με ηλεκτρονικά στοιχεία,  καταφέρνουν να δημιουργήσουν αξιοθαύμαστες συνθέσεις με ευρεία απήχηση και  ιδιαίτερη αισθητική.
 
Ο εξελιγμένος ήχος των GoGo Penguin,  ένας ήχος που σου θυμίζει την παραδοσιακή μορφή της τζαζ μουσικής ενώ παράλληλα φανερώνει μπροστά στα μάτια σου το μέλλον της, θα ακουστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Η εξέλιξη της Jazz καταφθάνει στη κεντρική σκηνή του Gazarte! 

INFO
GOGO PENGUIN
GAZARTE
Παρασκευή 12 Απριλίου

Προπώληση: Α' Ζώνη 39€ // Β' Ζώνη 29€ //Γ' Ζώνη 23€ // Βar 18€
Ταμείο: Α' Ζώνη 41€ // Β' Ζώνη 31€ // Γ' Ζώνη 25€ // Βar 20€

 Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00 /  Ώρα έναρξης: 22.00 
 *** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση εισιτηρίων

gazarte cultural hub
Τηλ. 210 3460347
Web: www.gazarte.gr
Instagram: @gazarte

Χορηγοί Επικοινωνίας:
PEPPER 96.6 - EN LEFKO 87,7 - KOSMOS 93,6 - NOSTOS FM 100,6 - CULTURE NOW - GAZZETTA - READER
gazARTE
gazARTE web:
Βουτάδων 32
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
Χώρος πολιτισμού και τέχνης με ιδιαίτερη αισθητική και απόλυτα προσωπικό ύφος. Το Gazarte live, ανηφορίζει αδιάλυπτα τα 5 χρόνια της λειτουργίας του τον μονόδρομο της επιτυχίας με αξιοπρόσεκτες επιλογές καλλιτεχνών δίνοντας πάντα έμφαση στο ποιοτικό ρεπερτόριο. Στόχος τα υψηλά θεματικά standards, οι προσεγμένες παραγωγές και η προσφορά στο κοινό της μέγιστης δυνατής ακουστικής αλλά και οπτικής ικανοποίησης. Το παλιό ξύλινο πάτωμα,οι πέτρινοι τοίχοι και το απαλό φως των κεριών δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα θαλπωρής και οικειότητας. Πολυθρόνες και δερμάτινοι καναπέδες μια ανάσα απο την σκηνή η οποία αφήνεται ελεύθερη προς όλες τις πλευρές έτσι ώστε να κυκλωθεί ο καλλιτέχνης και η μπάντα του απο το κοινό και να γίνουν όλοι μια μεγάλη συντροφιά. Στο Gazarte live, τα λίγα χρόνια της λειτουργίας του, έχουν φιλοξενηθεί σπουδαίοι καλλιτέχνες από την διεθνή αλλά και την ελληνική μουσική σκηνή, οι οποίοι με το ταλέντο τους έχουν εμποτίσει με ενέργεια και πάθος τον ιδιαίτερο αυτό χώρο που έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
gazARTE
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια