endless_notes_project
endless_notes_project
ποίος: Ψύλλοι στ' Άχυρα, Διαόλου Κάλτσα, Prysma
πότε: 31/03/19 20:00
που: Μυλος (Club Stage)
μέρος: Ελλάδα » Κεντρική Μακεδονία » Θεσσαλονίκη
τιμές: Με μπύρα 5

Endless Notes Project vol.2 @ Μύλος Club

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 23:16
Διαβάστηκε
Endless Notes Project vol 2
Fest*Live 
Mylos Club Thessaloniki
Κυριακή 31.3.2019

line up
21.00 Prysma - Πrisma
22.00 ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ
23.00 Ψύλλοι στ' Αχυρα

To Mylos Club Thessaloniki σε συνεργασία με τη Καλλιτεχνική Ένωση Ulysses ArtisticUnion διοργανώνουν ένα  διαρκές Φεστιβάλ Μουσικής. To  "Endless Notes Project"  ξεκινά φέτος την Άνοιξη!  
*2nd Event 31.3.2019* 
Ετοιμαστείτε για ένα "Endless...Fest"!!!

Η συγκεκριμένη δράση στηρίζει καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, προσφέροντάς τους όχι μόνο ένα ελεύθερο βήμα αλλά και την ηθική υποστήριξη και καλλιτεχνική καθοδήγηση για να εκφράσουν τη
δημιουργικότητά τους.

Στόχος είναι να προαχθεί ο πολιτισμός της μουσικής κάθε είδους, στοχεύοντας στην εδραίωση της τέχνης ως μέσο αναφοράς το ταλέντο νέων επίδοξων καλλιτεχνών και ενισχύοντας τα κίνητρα
ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη τέχνη.

Venue: Mylos Club Thessaloniki
Project designed by:  Ulysses ArtisticUnion & KazandB concerts
Τιμή Εισιτηρίου 5 € + BEER
Doors open: 20.00

Λίγα λόγια για τα μουσικά σχήματα...

Prysma - Πrisma
Prysma: Οι Prysma είναι μια Progressive Rock μπάντα, που δημιουργήθηκε το 2014 στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από live εμφανίσεις στην πόλη αλλά και στο Schoolwave festival 2018, ηχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκος με τίτλο"Closer to Utopia". Βασικές τους επιρροές είναι ο "προοδευτικός" 'ήχος των 70s, αλλά και η μοντέρνα prog σκηνή.

ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ
Οι ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ είναι μια hard rock μπάντα με Ελληνικό στίχο από την Θεσσαλονίκη. Η μπάντα έχει κάνει κάποια live με αποκορύφωμα το support στα Μωρά στη Φωτιά το 2016. Παράλληλα ετοιμάζει την έκδοση του 1ου άλμπουμ με τον ομώνυμο τίτλο “ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ"

 Ψύλλοι στ' Αχυρα
Οι Ψύλλοι στ’ Άχυρα παραδόθηκαν απ’ το Δεκέμβριο του 2014 στη μεγάλη αγκαλιά του post punk και Rock & Roll. Γράφουν τραγούδια με ελληνικό στίχο, ψάχνουν μέσα στη μουσική τους τις υφές και τα ανάγλυφα ηχοχρώματα της πόλης, ενώ οι ήχοι τους είναι ποτισμένοι με την αρμύρα του Θερμαϊκού και τους ηλεκτρικούς λεβάντες της Ανατολικής Μεσογείου. Συνολικά, ο ήχος των Ψύλλων αναβιώνει τον ήχο του ελληνικού ροκ της δεκαετίας του ’90 και τον ξανασυστήνει, ανανεωμένο και μπολιασμένο με τις στυλιστικές και ηχητικές αναζητήσεις του σήμερα, στις νεότερες γενιές που δεν τον πρόλαβαν στην περίοδο της ακμής του.

Τον Ιανουάριο του 2018 κυκλοφορήσαν τον πρώτο τους ομότιτλο δίσκο με την Puzzlemuzik. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε με την τεχνική multi–track live recording μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Η συγκεκριμένη τεχνική επιλέχτηκε προκειμένου να αποτυπωθεί η ιδιαίτερη live ενέργεια του συγκροτήματος το οποίο, αν και μετρά λιγότερο από τέσσερα χρόνια ζωής, έχει σημαντική συναυλιακή εμπειρία με εμφανίσεις δίπλα σπουδαίους καλλιτέχνες όπως V.I.C, LOST BODIES, Ντίνος Σαδίκης, ΓΚΟΥΛΑΚ, Μωρά ση φωτιά, Vodka Juniors κ.α και σε Φεστιβάλ (Αναιρέσεις 2015 Θεσσαλονίκη/ Radical Pride 2017/ Αντιρατσιστικό Θεσσαλονίκης 2017/ Αντιρατσιστικό Λάρισας 2017, Βρύσης Τυρνάβου 2017, ΦΕΣΤΙΒΑΛ BIOME 2018), Κοινωνικούς χώρους και συναυλιακούς χώρους (8Ball, WE, Υπόγειο, Μύλος Club, , Blue Barrel, Stage Λάρισα, Νόστος Ξάνθη, Οιωνός Γουμένισσα).
Μυλος (Club Stage)
Μυλος (Club Stage) web:
Ανδρέα Γεωργίου 56
Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη
Πολυχώρος Μύλος Αν. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη Επικοινωνήστε με τον Πολυχώρο Μύλο T. 2310 551836 - 2310 510081 E. events@mylos.gr pr@mylos.gr
Μυλος (Club Stage)
Λέξεις Κλειδιά
Prysma band
2
Διαόλου Κάλτσα Endless Notes Project Ψύλλοι Στ' Άχυρα
8
Μύλος club
52
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια