vassilikos

Top 10 - Ελληνικά Τραγούδια Του Μαρτίου 2019

Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν 20 ελληνικά τραγούδια των τελευταίων μηνών και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν την τελική δεκάδα. 
Διαβάστηκε φορες
Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν 20 ελληνικά τραγούδια των τελευταίων μηνών και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν την τελική δεκάδα. Το Top 10 που σας προτείνουν αποτελείται από ελληνόφωνα ή αγγλόφωνα τραγούδια ελληνικής παραγωγής.

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης μας βρήκε με πολλές νέες κυκλοφορίες ελληνικών τραγουδιών, κάποια από αυτά του τρέχοντος μήνα και κάποια των προηγούμενων βδομάδων. Οι συντάκτες επέλεξαν τα 10 καλύτερα τραγούδια του Μαρτίου, σε μια ποικιλόμορφη λίστα που περιλαμβάνει ελληνόφωνα και αγγλόφωνα κομμάτια διαφόρων ειδών.

Στην κορυφή του Top 10 συναντάμε τον Vassiliko, ο οποίος επέστρεψε ανανεωμένος μετά από 6 χρόνια με το "Anybody Lost?", ένα τραγούδι με ηλεκτρονικούς και pop ήχους, που θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του "Amazing Grey" από την Inner Ear. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το "Better Love" της Katerine Duska, ένα ιδιαίτερο τραγούδι που έχει γίνει ευρέως γνωστό, αφού με αυτό θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Στην τρίτη θέση συναντάμε τους Strawberry Pills με το "Verbal Suicide", μια εξαιρετική παραγωγή με έντονο ηχόχρωμα και ατμοσφαιρικό background, που κινείται σε σκοτεινά μονοπάτια, ενώ ακολουθεί το πανέμορφο τραγούδι «Κλωστή», καρπός της πολύ ταιριαστής συνεργασίας του ΓΙΑΝ ΒΑΝ και του Παύλου Παυλίδη στο EP «Κακό Ποίημα». Η πρώτη πεντάδα κλείνει με τους ηλεκτρονικούς ήχους του Κωνσταντίνου Βήτα στο «Περίεργη Ώρα», το ομώνυμο τραγούδι του νέου EP του. 

Στην έκτη θέση βρίσκεται το "Astral Body" του εξαιρετικά ενδιαφέροντος Κύπριου τραγουδοποιού Freedom Candlemaker (Λευτέρη Μουμτζή), ενώ ακολουθεί το «Γίνε» της Ματούλας Ζαμάνη σε δικούς της στίχους και μουσικής. Έπειτα, έρχεται το "Tonight" του The Man From Managra (Coti K.) σε συνεργασία με τη Σtella και στη συνέχεια η Πολυξένη Καράκογλου με τον «Καναπέ», ενώ το Τοπ 10 ολοκληρώνεται με άλλη μια συνεργασία, εκείνη του Παντελή Κυραμαργιού και της Αθηνάς Κοντοδήμα στο τραγούδι «Κάτι για σένα».

Τα Ελληνικά Τραγούδια του Μαρτίου 2019:

1. Vassilikos - Anybody Lost?
2. Katerine Duska - Better Love
3. Strawberry Pills - Verbal Suicide
4. ΓΙΑΝ  ΒΑΝ & Παύλος Παυλίδης - Κλωστή
5. Κωνσταντίνος Βήτα - Περίεργη Ώρα
6. Freedom Candlemaker - Astral Body 
7. Ματούλα Ζαμάνη - Γίνε
8. The Man From Managra & Σtella - Tonight
9. Πολυξένη Καράκογλου - Καναπές
10. Παντελής Κυραμαργιός & Αθηνά Καραδήμου - Κάτι για σένα


Διαβάστε ακόμα