Fast & Furious: Hobbs & Shaw

"Fast & Furious: Hobbs & Shaw": Δείτε το νέο trailer

Διαβάστηκε
«Ο κακός χαμός» γίνεται στο νέο trailer της ταινίας!
Fast & Furious: Hobbs & Shaw


H Universal Pictures, έφερε στη δημοσιότητα νέο trailer για το "Fast & Furious: Hobbs & Shaw", στο οποίο γίνεται «ο κακός χαμός». Το βίντεο περιέχει τόσο πολύ δράση, που ίσως κάποιοι αναρωτηθούν για το αν θα υπάρχει κάτι παραπάνω να δουν μετά την κυκλοφορία της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε τους Dwayne Johnson και Jason Statham, ως Luke Hobbs και Deckard Shaw αντίστοιχα, να τουλουμιάζουν στο ξύλο πάνω από μια ντουζίνα κομπάρσους, αλλά να τα βρίσκουν σκούρα με τον «Μαύρο Superman», όπως αυτοαποκαλείται ο Idris Elba, που ενσαρκώνει το ρόλο του Brixton. Επίσης, το βίντεο μας παρουσιάζει την οικογένεια Hobbs, η οποία όπως φαίνεται είναι «τρελή για δέσιμο», ενώ μας ξεκαθαρίζει πως η Hattie Shaw, την οποία ενσαρκώνει η Vanessa Kirby, δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από την σκληράδα του αδερφού της Deckard. Τέλος, είναι εμφανές πως αν οι προηγούμενες "Furious" ταινίες σας είχαν φανεί υπερβολικές, τότε αυτή θα κάνει τον εν λόγω χαρακτηρισμό να μοιάζει πολύ λίγος. 

Τη σκηνοθεσία του "Fast & Furious: Hobbs & Shaw" έχει αναλάβει ο David Leitch, ενώ πέραν των προαναφερθέντων ηθοποιών την εμφάνισή τους θα κάνουν επίσης οι Eiza González και Helen Mirren. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 2 Αυγούστου. Πολύ πιθανόν στη χώρα μας η πρεμιέρα να αργήσει κάπως λόγω καλοκαιριού... Μιας που ως γνωστόν παραλίες και καλοκαίρι υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer του "Fast & Furious: Hobbs & Shaw".


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια