Spider-Man: Far From Home

"Spider-Man: Far From Home": Δείτε εδώ το επίσημο trailer

Διαβάστηκε
Αν δεν έχετε δει το "Avengers: Endgame", ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER! 
Spider-Man: Far From Home


Όπως γνωρίζουμε εδώ και λίγες ημέρες, το επίσημο trailer του "Spider-Man: Far From Home", έχει κάνει την εμφάνισή του σε πολλούς κινηματογράφους ανά τον κόσμο και πλέον ήρθε η ώρα για την μαζική του εμφάνιση. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε, όπως κάνει και ο ίδιος ο Tom Holland στην αρχή του βίντεο, ότι αν δεν έχετε δει το "Avengers: Endgame" (γνώμη χωρίς spoilers και γεμάτη spoilers), ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

Όπως καταλάβατε αυτό περιέχει spoilers που προδίδουν σημαντικές λεπτομέρειες από το "Avengers: Endgame" και άρα δεν μπορεί να γίνει πλήρη αναφορά στα γεγονότα του trailer, ωστόσο, μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο Mysterio, τον οποίο ως γνωστόν υποδύεται ο Jake Gyllenhaal, έχει ξεγελάσει τους πάντες με τις ψευδαισθήσεις και τις ψευτο-ιστορίες του. 

Τη σκηνοθεσία του "Spider-Man: Far From Home" έχει αναλάβει και πάλι ο Jon Watts, ενώ τον Peter Parker / Spider-Man ενσαρκώνει για άλλη μια φορά, όπως είναι φυσικό, ο Tom Holland. Πέραν των Holland και Gyllenhaal, στην ταινία, θα δούμε επίσης τους Marisa Tomei, Zendaya, Jacob Batalon, Samuel L. JacksonCobie Smulders, ενώ όπως φαίνεται και από το trailer δυναμικά επιστρέφει και ο Jon Favreau στο ρόλο του Happy Hogan.

Το "Spider-Man: Far From Home" εκτός απροόπτου θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Ιουλίου. Βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πληροφορία. 

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το trailer:


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια