Τα κορυφαία Hip-Hop κομμάτια του Απρίλη 2019

Μήνας δυνατών κυκλοφοριών ο Απρίλης!
Διαβάστηκε φορες
Ο Απρίλης μπορεί να θεωρηθεί ως ο πιο δυνατός hip-hop μήνας για το 2019 έως τώρα. Ο περασμένος μήνας μας προσέφερε αρκετές ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες για όλα τα γούστα, με αυτές του ScHoolboy Q και του Anderson Paak να ξεχωρίζουν.

Από τις καινούργιες τους δουλειές τέσσερα κομμάτια κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα μας, με το “Dangerous” του ScHoolboy Q να παίρνει την πρωτιά, με τη βοήθεια του Kid Cudi. Ακολουθεί ο Anderson Paak με το “Make It Better” και το “Jet Black”.

Ο Απρίλης ήταν επίσης μήνας μεγάλων επιστροφών. Την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη μουσική βιομηχανία έκανε ο Lil Uzi Vert κυκλοφορώντας δυο κομμάτια, το “Sanguine Paradise” και το “That’s A Rack”,  με το “Sanguine Paradise” να γίνεται άμεσο hit. Την επιστροφή του επίσης έκανε ο Βρετανός Stormzy κυκλοφορώντας το “Vossi Bop”, συνοδεύοντας το τραγούδι με ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο κλιπ.

Τα υπόλοιπα μέλη της λίστας μας κινήθηκαν περισσότερο σε trap ρυθμούς, με κομμάτια όπως το “Lit” του Octavian, το “Stop Snitching” του YG, και το “Yea!!!” του Key Glock.

Η λίστα συμπληρώνεται με το “Floating” του ScHoolboy Q και το “Coast Clear” από τους Beast Coast.

1) ScHoolboy Q – Dangerous
2) Anderson Paak – Make It  Better
3) Anderson Paak – Jet Black
4) Stormzy – Vossi Bop
5) Lil Uzi Vert – Sanguine Paradise
6) Octavian – Lit
7) YG – Stop Snitching
8) Key Glock – Yea!!!
9) ScHoolboy Q – Floating
10) Beast Coast – Coast Clear






Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα