Τέλος το iTunes

Τέλος το iTunes

Διαβάστηκε
Η Apple ανακοίνωσε το τέλος του iTunes, παρουσιάζοντας ουσιαστικά τρεις νέες εφαρμογές που θα αντικαταστήσουν αυτή την υπηρεσία.
Τέλος το iTunes


Η Apple ανακοίνωσε το τέλος του iTunes, παρουσιάζοντας ουσιαστικά τρεις νέες εφαρμογές που θα αντικαταστήσουν αυτή την υπηρεσία, που χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια.

Από την κυκλοφορία του, το 2001, το iTunes είχε πολλούς φίλους κι άλλους τόσους εχθρούς. Σε κάθε περίπτωση, υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την εξάπλωση της ψηφιακής μουσικής.

Ωστόσο, η Apple έχει ανακοινώσει ότι η υπηρεσία θα διαλυθεί σε τρεις νέες εφαρμογές που ονομάζονται MUSIC, TV και Podcast - που πιστεύεται ότι θα βασίζονται στον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες είναι ήδη χωρισμένες σε iPhone και iPad. Θα υπάρχουν σε υπολογιστές με Λειτουργικό Σύστημα Windows και ως αυτόνομες εφαρμογές στο iOS.

Οι εφαρμογές Music και Podcast θα επικεντρωθούν στο εξατομικευμένο περιεχόμενο για τους χρήστες, ενώ η εφαρμογή TV θα συνδυάσει τηλεοπτικό περιεχόμενο από δημοφιλή δίκτυα των Η.Π.Α., όπως το HBO και το Showtime.

Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Οι Απόψεις μας
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια