Λαργκο

Ελληνικός δίσκος του μήνα: Λάργκο - Τα Λάθη

Διαβάστηκε
Η πρώτη πλήρης δουλειά των Λάργκο είναι ο δίσκος που ξεχωρίσαμε.
Λαργκο


Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν αρκετούς ελληνικούς δίσκους των τελευταίων εβδομάδων και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν αυτόν που ξεχώρισε.

Είχαν ενδιαφέρον οι εβδομάδες που πέρασαν. Για πολλούς λόγους, αλλά και δισκογραφικά, το όποιο μας νοιάζει στη στήλη αυτή. Η λίστα μας αυτή τη φορά ήταν γεμάτη από κυκλοφορίες νέων ονομάτων. Ο Τρύφων Λάζος μας έπεισε με τον πρώτο του δίσκο, η Μάγδα Βαρούχα με το «28 Και Κάτι» έφτασε λιγότερο κοντά, και στο τέλος μας κέρδισαν οι Λάργκο.

Ο δίσκος τους «Τα Λάθη» είναι η πρώτη πλήρης κυκλοφορία του συγκροτήματος, μετά από ένα επιτυχημένο EP που συνόδευσε πολλές ζωντανές εμφανίσεις. Είναι ένα σχετικά μικρό άλμπουμ, οχτώ τραγούδια με συνολική διάρκεια λίγο πάνω από μισή ώρα, αλλά χωράει μέσα του πολλά από τα στοιχεία της μουσικής τους. Χωράει ενδιαφέροντα οργανικά θέματα με βατήρα την παραδοσιακή μουσική και πισίνα διάφορες «rock-ίζουσες» καταβολές. Χωράει μια ξεχωριστή συνεργασία με τους Social Waste σε ένα από τα τραγούδια που ξεχωρίζουν, χωράει και ένα τραγούδι σε στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Για ακούστε:

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια