levellers_glastonbury94

Δείτε τους Levellers στο Galstonbury του 1994

Μια ιστορική εμφάνιση διαθέσιμη για πρώτη φορά.
Διαβάστηκε φορες
Για εικοσιπέντε χρόνια θεωρούσαμε ότι το υλικό αυτό ήταν «χαμένο», αλλά η ιστορική εμφάνιση των Levellers στο Glastonbury του 1994 θα είναι διαθέσιμη για προβολή την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Αργότερα θα είναι διαθέσιμη και σε μια ειδική έκδοση με 2 CD και DVD, μπορείτε ήδη να την προπαραγγείλετε από την ιστοσελίδα των Levellers.

Η συναυλία αυτή εικάζεται πως είναι αυτή που έχει καταφέρει τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στο Pyramid Stage με αναφορές να φτάνουν τα 300.000 άτομα. Αυτό, βέβαια, έγινε το 1994, όταν ακόμα δεν είχε τοποθετηθεί περίφραξη στο φεστιβάλ. Ο Michael Eavis, ιδρυτής του φεστιβάλ, στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ των Levellers, A Curious Life (δείτε το ολόκληρο στο Vimeo), αντέκρουσε αυτόν ισχυρισμό, ο οποίος βέβαια παραμένει στις αναφορές του συγκροτήματος, αλλά και του BBC.

Το video αποκαταστάθηκε με τη συνεργασία ανθρώπων του Glastonbury και του BBC και θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν streaming για μόνο μία ημέρα, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, από τις 11:00 πμ ώρα Ελλάδας. Σχετικά link θα δημοσιευτούν στους λογαριασμόυς των Levellers στα social media (FacebookTwitterInstagram).

Παρακάτω δείτε το σχετικό trailer:

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα