Σταυρός του Νότου: Το πρόγραμμα της σεζόν 2019-20

Σταυρός του Νότου: Το πρόγραμμα της σεζόν 2019-20

Οι πρώτες ανακοινώσεις.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
2019 - 2020

Nέα σεζόν στον Σταυρό του Νότου, νέες παραστάσεις!

Μετρώντας ήδη 25 χρόνια και διανύοντας την τρίτη δεκαετία παρουσίας στην αθηναϊκή ζωή, το πιο αγαπημένο μουσικό στέκι της πόλης φιλοξενεί και φέτος στις τρεις σκηνές του καλλιτέχνες που τις έχουν τιμήσει με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους που βρίσκουν εδώ φιλόξενη στέγη για τα live τους.

Η «Κεντρική Σκηνή» του Σταυρού του Νότου, αποτελεί κάθε χρόνο τον κεντρικό πόλο έλξης όλων όσοι θέλουν να δουν αγαπημένα ονόματα αλλά και των καλλιτεχνών που θέλουν να συναντηθούν με το κοινό τους. Ποδαρικό κάνει και φέτος ο Δημήτρης Ζερβουδάκης τον Οκτώβριο (19/10). Σε αυτή τη σκηνή θα απολαύσουμε όμως φέτος και πολλούς ακόμα αγαπημένους καλλιτέχνες: τον σπουδαίο Ορφέα Περίδη με εκλεκτούς guests, τον αγαπημένο του κοινού Μίλτο Πασχαλίδη, τον πάντα εξαιρετικό Γιάννη Κότσιρα με τους μουσικούς του, τον ανατρεπτικό Πάνο Μουζουράκη, την αεικίνητη και δυναμική Μαρίζα Ρίζου, τους μοναδικούς Χατζηφραγκέτα, τους κορυφαίους δεξιοτέχνες της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής ΤΑΚΙΜ και άλλους ακόμα που θα ανακοινωθούν σύντομα. Στην Κεντρική Σκηνή θα φιλοξενείται από φέτος και κάθε Τετάρτη η νέα πρόταση του Σταυρού του Νότου, το «Λαϊκό Μαγαζί» με την αφρόκρεμα των μουσικών και ερμηνευτών της νέας γενιάς.
 
Tο Σταυρός του Νότου Club ανοίγει τον Οκτώβριο και υποδέχεται στις 18 του μήνα τον Βασιλικό (Vasillikos), ενώ στις 2 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η ανανεωμένη House Band της οποίας φέτος θα ηγούνται δημοφιλείς καλλιτέχνες: η Ευριδίκη ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Μυρτώ Ναούμ. Εδώ όμως θα εμφανίζονται και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως: ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι POLKAR, ο Γιώργος Ζερβάκης, αλλά και νεότεροι που αποτελούν για αυτή τη σεζόν την καλλιτεχνική πρόταση του χώρου όπως ο Αλέξανδρος Κτιστάκης και το σχήμα Καντινέλια.
 
Η τρίτη Σκηνή στην Φραντζή, ο «Σταυρός του Νότου Plus» θα φιλοξενήσει νέους και παλαιότερους καλλιτέχνες στέλνοντας ξεχωριστό σήμα στην πόλη και το κοινό: ο Σπύρος Γραμμένος, ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης, η Γεωργία Νταγάκη με την Ελευθερία Πάτση, ο Μιχάλης Ρακιντζής, η Μυρτώ Βασιλείου, η Μιρέλλα Πάχου με εκλεκτούς καλεσμένους, οι Χαΐνηδες, ο Βαγγέλης Γερμανός και οι Εκείνος & Εκείνος σε μια ιδιαίτερη συνάντηση, η Γιώτα Νέγκα και άλλοι καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν σύντομα. Εδώ θα παρουσιάζεται και η η μουσικοθεατρική παράσταση ΑΜΠΕΜΠΑΜΠΛΟΜ με τους Λ.Ελευθερίου, Α.Κρόμπα και Α. Κωνσταντόπουλο που ξεκινά την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.
 
Για άλλη μια χρονιά ο Σταυρός του Νότου θα γίνει ο προορισμός μας για κάθε βράδυ της εβδομάδας. Σύντομα θα ανακοινωθούν επίσημα οι ημερομηνίες έναρξης των live καθώς και νέες συνεργασίες. Stay tuned!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα