Ορέστης Ντάντος

Ορέστης Ντάντος - «Αλκοόλ»: Νέο τραγούδι και video clip

Διαβάστηκε
Το «Αλκοόλ» κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο Youtube μαζί με το video clip του. Ακούστε το!
Ορέστης Ντάντος


Όσοι έχουν βρεθεί στα τελευταία lives του Ορέστη Ντάντου, τότε σίγουρα θα έχουν ακούσει το τραγούδι «Αλκοόλ» και θα θυμούνται το τι γινόταν πάνω και κάτω απ' τη σκηνή κάθε φορά που το έπαιζε. 

Ο Ορέστης Ντάντος μας σύστησε το «Αλκοόλ» κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεών του τον χειμώνα και την άνοιξη που μας πέρασαν και από την πρώτη στιγμή το κοινό το αγκάλιασε, είχε μάθει τους στίχους και ζητούσε να το ακούσει.

Το «Αλκοόλ» έχει μια χιουμοριστική χροιά και αποτελεί την ελληνική απόδοση του "Alcohol" των Αμερικανών Gogol Bordello. Εδώ και λίγες μέρες πήρε «σάρκα και οστά», αφού ανέβηκε στο Youtube και, μάλιστα, απέκτησε video clip.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 ο Ορέστης Ντάντος θα εμφανιστεί στη Μουσική Σκηνή «Ορφέας» στην Κυψέλη, έναν πολύ όμορφο χώρο όπου εμφανίστηκε και πέρυσι, και σίγουρα το «Αλκοόλ» θα υπάρχει στο πρόγραμμα. 

Προς το παρόν, ακούστε το και δείτε το παρακάτω:


Ακολουθήστε τον Ορέστη Ντάντο στην σελίδα του στο Facebook, ώστε να μαθαίνετε τα συναυλιακά και δισκογραφικά νέα του. Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο live του θα βρείτε εδώ.

 
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια