Khruangbin-Leon Bridges-Texas Sun

Τα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια Φεβρουαρίου 2020

Χωρίς να έχουμε συγκλονιστικές προσθήκες στα playlists μας για το Φεβρουάριο, διαλέξαμε μία δεκάδα που μπορείτε να ακούσετε στο repeat με ασφάλεια
Διαβάστηκε φορες
Μετά το κλείσιμο του χρόνου και την ανασκόπηση της δεκαετίας επιστρέψαμε στους κανονικούς ρυθμούς για τις καθιερωμένες επιλογές μας σε δίσκο και τραγούδια του μήνα. Η αλήθεια είναι πως από όλα αυτά που ακούσαμε το τελευταίο δίμηνο, δεν είχαμε συγκλονιστικές προσθήκες στα playlists μας. Παρόλαυτά διαλέξαμε μία δεκάδα που μπορείτε να ακούσετε στο repeat με ασφάλεια και σας την παρουσιάζουμε.

Η soul/lounge συνεργασία του Leon Bridges με τους Khruangbin "C-side" από το EP "Texas Sun" κέρδισε την πρώτη θέση, με ξεκάθαρη καλοκαιρινή διάθεση. Ακολουθεί το πρώτο single της επερχόμενη δουλειά της Sharon Van Etten, "Beaten Down", που θα διαδεχθεί το "Remind Me Tommorrow" και ακούγεται αντίστοιχα υποσχόμενη, μελωδική και ατμοσφαιρική. Από το πολύ καλό "The Slow Rush" - τη μοντέρνα ψυχεδέλεια του Kevin Parker και των Tame Impala - για αυτό το μήνα ξεχωρίσαμε το "Posthoumous Forgiveness", ενώ οι Pearl Jam με το "Dance Of The Clairvoyants" που δανείζεται κάτι από τον ήχο των Talking Heads μπήκαν επίσης στην τετράδα. Καθώς το ανακάτεμα διαφόρων μουσικών ειδών στις λίστες μας είναι απαραίτητο, ο Caribou με το χορευτικό "Never Come Back" επιλέχτηκε για την πέμπτη θέση.

Στο δεύτερο μισό της δεκάδας θα βρείτε το "Godzilla" του Eminem που έκανε comeback, το "Upside Down" των Εditors, το τελευταίο single της Billie Eilish,"Everything I Wanted", από την επανέκδοση του "When We Fall Asleep, Where Do We Go?" και τη διασκευή του "Everybody" των Love από τον Mac Miller. Όμως στη δεκάδα με τις δέκα επιλογές μας για το Φεβρουάριο βρέθηκε και το "I'm Not Your Dog" του Baxter Dury που για κάποιους ήταν το καλύτερο. Και ίσως να είναι αν είσαι φανατικός με τη New Wave! Η δικαιοσύνη όμως είναι τυφλή, και βρέθηκε στην έβδομη θέση.

Χωρίς περαιτέρω ανάλυση, εδώ θα βρείτε ολόκληρη τη λίστα για να την απολαύσετε!

1. Khruangbin, Leon Bridges - C-side
2. Sharon Van Etten - Beaten Down
3. Tame Impala - Posthumous Forgiveness
4. Pearl Jam - Dance Of The Clairvoyants
5. Caribou - Never Come Back
6. Billie Eilish - Everything I Wanted
7. Baxter Dury - I'm Not Your Dog
8. Mac Miller - Everybody
9. Eminem ft. Juice WRLD - Godzilla
10. Editors - Upside Down

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα