Οι Metallica κάθε Δευτέρα μας χαρίζουν και μια συναυλία τους

Διαβάστηκε
#Μένουμε_σπίτι και τις Δευτέρες απολαμβάνουμε συναυλία Metallica!Οι Metalica στα πλαίσια της πανδημίας και της κοινωνικής απομόνωσης που βιώνει όλος ο πλανήτης πλέον αποφάσισαν να κάνουν ένα σημαντικό δώρο στους οπαδούς τους ανά τον κόσμο. Καθιερώνουν μια σειρά Live streaming εκπομπών κάθε Δευτέρα κατά τις οποίες θα προβάλλεται από το κανάλι τους στο YouTube ολόκληρη και μια παλαιότερη τους συναυλία, μιας και δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή την περίοδο ούτε για εκείνους να περιοδεύσουν αλλά ούτε και για τους οπαδούς να παρευρεθούν σε κάποια συναυλία τους. Η σειρά αυτή ονομάζεται Metallica Mondays και η αρχή έγινε την περασμένη Δευτέρα, όπου προβλήθηκε όλη η συναυλία που έδωσαν στις 8 Ιουνίου του 2019 στο Slane Castle της Ιρλανδίας.

Δυστυχώς για το ελληνικό κοινό μια συναυλία των Metallica στη χώρα μας εδώ και χρόνια ήταν ένα άπιαστο όνειρο και ελπίδα όλων μας είναι μόλις τελειώσει όλο αυτό να έχουμε την χαρά να τους φιλοξενήσουμε ξανά.

Δείτε όλες τις συναυλίες

Live at Slane Castle, Meath, Ireland - June 8, 2019


Live in Paris, France - September 8, 2017Live in Copenhagen, Denmark - July 22, 2009Live at Outside Lands, San Francisco, CA - August 12, 2017Live in Munich, Germany - May 31, 2015Live in Muskegon, Michigan - November 1, 1991
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια