Rolling Stones

Τα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια του Απριλίου 2020

Μήνας εγκλεισμού αλλά και μήνας φρέσκων ωραίων μουσικών.
Διαβάστηκε φορες
Μπορεί ο Απρίλης του 2020 να μείνει στην ιστορία ως ο μήνας της καραντίνας, αλλά ευτυχώς είχαμε πάλι φρέσκες και όμορφες μουσικές να μας συντροφεύουν.

Δικαιωματικά ο τίτλος του καλύτερου τραγουδιού του μήνα πάει στους The Rolling Stones , οι οποίοι ακόμα και στα 76 τους συνεχίζουν να γράφουν hit-άκια σαν το "Living In A Ghost Town", το απόλυτο τραγούδι της καραντίνας. Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής η συνεργασία των Gorillaz με τον Peter Hook, "Aries" το οποίο μας εντυπωσίασε με την 80's αισθητική, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει το "The Adults Are Talking" από τον νέο δίσκο των Strokes. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Khruangbin με το καλοκαιρινό "Time (You And I)" και οι Jarv Is με το "House Music All Night Long".

Στην δεύτερη πεντάδα έχουμε το συναισθηματικό "Are You A Magician?" της SOKO, το πολύ καλό νέο κομμάτι του Woodkid "Goliath", το νέο hit-άκι της Lady Gaga "Stupid Love", το "Light Of Love" των Florence & The Machine (το οποίο κινείται στα κλασικά μονοπάτια του συγκροτήματος), αλλά και το πειραματικό electro-funk ομώνυμο τραγούδι των strongboi.

Ποικιλία και τον Απρίλιο λοιπόν! 

1. The Rolling Stones - Living In A Ghost Town
2. Gorillaz - Aries (ft. Peter Hook & Georgia)
3. The Strokes - The Adults Are Talking
4. Khruangbin - Time (You And I)
5. Jarv Is - House Music All Night Long
6. SOKO - Are you A Magician?
7. Woodkid - Goliath
8. Lady Gaga - Stupid Love
9. Florence & The Machine - Light Of Love
10. strongboi - strongboi





Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα