Kristof - Karma Cut

Top 10 - Ελληνικά Τραγούδια του Μαΐου 2020

Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν 20 ελληνικά τραγούδια των τελευταίων μηνών και ψηφίζουν τα 10 καλύτερα.
Διαβάστηκε φορες
Οι συντάκτες του MixGrill πραγματοποίησαν άκουσαν, ψήφισαν, συζήτησαν και κατέληξαν στη λίστα με τα δέκα καλύτερα ελληνικά τραγούδια του Μαΐου. Μια λίστα που διαθέτει διαφορετικά είδη μουσικής, εξίσου ελληνόφωνα και αγγλόφωνα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρώτο στο Top-10 συναντάμε το "Karma Cut!" του Kristof, από τον νέο του δίσκο με τίτλο "Talkshow" που κυκλοφόρησε πριν από μερικές βδομάδες, ένα τραγούδι δυνατό και ρυθμικό, που σου μένει και έχει χαρακτήρα. Ακολουθεί η Nalyssa Green με τους όμορφους στίχους της και τις γαλήνιες μελωδίες της στην «Αγκαλιά», ενώ αμέσως μετά η Monika που έκανε come-back με το πολύ καλό κομμάτι "Saving The World", του οποίου τα έσοδα από το YouTube θα πάνε στο Σύστημα Υγείας κάθε χώρας.

Ακολουθεί το «Μάνα» με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα, σε στίχους του Γιώργου Μυζάλη, ένα πολύ συγκινητικό τραγούδι, αφιερωμένο στο αγαπημένο πρόσωπο όλων μας, που κάνει κάθε ακροατή να βουρκώσει. Η πρώτη πεντάδα κλείνει με τον Πάνο Φραγκιαδάκη από τους Χατζηφραγκέτα και το πολύ ενδιαφέρον τραγούδι «Στη Λούμπα», που με τους στίχους του μπορεί να ταυτιστεί ο καθένας μας, ενώ ακολουθεί το τραγούδι "Eyelash" από την Siafa μαζί με τον παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής Brodsky, που «χρωματίζουν» την Αθήνα αλλιώς. 

Στην έβδομη θέση συναντάμε το τραγούδι «Τα Απέραντα Θέρη Μου» από τα Παιδιά της Παλαιότητας, που επέστρεψαν με νέο δίσκο με τίτλο «Ενθύμιον νεανικών συντροφιών», και στην όγδοη θέση τον Κάππα με το ατμοσφαιρικό τραγούδι «Η Συνήθεια Της Λύπης». Ακολουθεί το «Χαμομήλι» που συνοδεύεται από ένα ενδιαφέρον βίντεο από τους My Wet Calvin και η δεκάδα κλείνει με τον Γιώργο Αβραμίδη και το "Poet's Laurel" που ήρθε την κατάλληλη εποχή για να μας φτιάξει τη διάθεση.

Τα τραγούδια του Top-10:

01. Kristof - Karma Cut!
02. Nalyssa Green - Αγκαλιά
03. Monika - Saving The World
04. Γιώργος Νταλάρας - Μάνα
05. Πάνος Φραγκιαδάκης - Στη Λούμπα
06. Brodsky - Eyelash [Extended Mix] ft. Siafa
07. Τα Παιδιά της Παλαιότητας - Τα Απέραντα Θέρη Μου
08. Κάππα - Η Συνήθεια Της Λύπης
09. My Wet Calvin - Χαμομήλι
10. Γιώργος Αβραμίδης - Poet's Laurel

Ακούστε στο Youtube τη λίστα με το Top-10 και τα άλλα τραγούδια που μας άρεσαν αυτό τον μήνα:

Διαβάστε ακόμα