Τελικά ποιες συναυλίες και παραστάσεις απαγορεύονται από σήμερα;

Τελικά ποιες συναυλίες και παραστάσεις απαγορεύονται από σήμερα;

Διαβάστηκε
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού και μέσα σ' αυτά υπήρξαν απαγορεύσεις σε συναυλίες και παραστάσεις. Ποιες όμως εννοεί;
Τελικά ποιες συναυλίες και παραστάσεις απαγορεύονται από σήμερα;


Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, «αναστέλλεται σε ολόκληρη τη χώρα κάθε δημόσια εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες είναι όρθιοι, περιλαμβανομένων συναυλιών και παραστάσεων».

Για όσους ασχολούμαστε με την μουσική, τις συναυλίες, το θέατρο και τις παραστάσεις, η συγκεκριμένη απαγόρευση μας φάνηκε περίεργη, λαμβάνοντας υπόψη ότι όλες οι οργανωμένες συναυλίες/παραστάσεις γίνονται μόνο με καθήμενους.

Η Κατερίνα Σταματάκη, πρόεδρος του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων μας έδωσε την απάντηση με την ακόλουθη ανακοίνωση στη facebook σελίδα του:

H ανακοίνωση που αναφέρει ότι αναστέλλεται σε ολόκληρη τη χώρα κάθε δημόσια εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες είναι όρθιοι, περιλαμβανομένων συναυλιών και παραστάσεων, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ που διοργανώνονται από το σύνδεσμό μας. Αφορά μόνο στις περιπτώσεις bar στις οποίες πραγματοποιούνται live με όρθιο κοινό ή στις περιπτώσεις μουσικοχορευτικών δρώμενων που «βαφτίζονται» συναυλίες για ευνόητους λόγους. Μετά την προφορική διαβεβαίωση του νομικού τμήματος του ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού παρακαλούμε τις δημόσιες αρχές να μην προχωρήσουν σε καμία παρακώλυση συναυλίας ή θεατρικής παράστασης χωρίς πρώτα να επικοινωνήσουν με το νομικό τμήμα του Γενικού Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού.Διαβάστε ακόμα
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια