paul weller more

Τα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια Αυγούστου 2020

Δέκα τραγούδια που διαλέξαμε για εσάς που δείχνουν πως το καλοκαίρι δεν τελείωσε.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill μπορεί να έκανε τις διακοπές του (πάντα με προσοχή, όπως επιβάλλουν οι προδιαγραφές του 2020) όμως η αναζήτηση για καινούριες κυκλοφορίες και τραγούδια δεν σταμάτησε ποτέ. Για την ακρίβεια μαζεύτηκε ένας σεβαστός όγκος δίσκων και singles για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο απ' τον οποίον έπρεπε να γίνει εκκαθάριση και να αδικηθούν πολλοί καλλιτέχνες. Όμως η αλήθεια είναι πως - αν εξαιρέσουμε το καινούριο single της Miley Cyrus , "Midnight Sky" που δεν μπήκε στη top 10 δεκάδα κι ας μας ξάφνιασε θετικά (μπορεί να το δείτε τον επόμενο μήνα!) - η δεκάδα που έχουμε διαλέξει για εσάς είναι η ώθηση που χρειάζεστε για να μπορείτε να εύχεστε δυνατά 'Καλό Υπόλοιπο Καλοκαιριού'.

Ξεκινώντας με το "More" του Paul Weller, που ξεκινάει ακουστικά και εμπλουτίζεται από horn section (ένα από πολλά καλά κομμάτια του "On Sunset"), η συνέχεια ανήκει στο κλασσικό rock 'n roll ήχο των Rolling Stones και το "Criss Cross", ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι που βρίσκεται στην επανέκδοση του "Goats Head Soup". Στη τρίτη θέση έχουμε τους The Neighborhood με "Devil's Advocate" που μοιάζει λίγο με τον ήχο των Tame Impala, για να ακολουθήσει το "Revolution" των Heartless Bastards με το λίγο blues-λίγο folk ηχόχρωμα του. Από το folk πάμε στην pop με 90s αισθητική,και την Ane Brun με το "Honey", στη funky διάθεση του Mike Scott και των Waterboys στο "Soul Singer" (αν και o τελευταίος τους δίσκος "Good Luck Seeker" δεν μας τρέλανε) αλλά και στο chillwave/dream pop του "Time to Walk Away" από τον Washed Out. Και μας έμειναν τρεις ακόμα θέσεις στη δεκάδα φίλες και φίλοι. Μπορείτε να μαντέψετε ποιοι είναι;

Ας μη σας δυσκολέψουμε άλλο. Στο νούμερο 8 θα βρείτε τον frontman των National, Matt Berninger με την ψιθυριστή pop του "Distant Axis" , για να τον ακολουθήσει το ηλιόλουστο retro pοp των Growlers στο "Dream World".  Η δεκάδα του Αυγούστου κλείνει με το "Tidal Wave" των  Tom Misch & Yussef Dayes που θα σας θυμίσει πως το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει, με ethnic/lounge οργανικούς ήχους.

1. Paul Weller - More
2. The Rolling Stones - Criss Cross
3. The Neighbourhood - Devil's Advocate
4. Heartless Bastards - Revolution
5. Ane Brun - Honey
6. The Waterboys - The Soul Singer
7. Washed Out - Time To Walk Away
8. Matt Berninger - Distant Axis
9. The Growlers - Dream World
10. Tom Misch & Yussef Dayes - Tidal Wave

Ακούστε τα τραγούδια που επιλέξαμε για εσάς για τον Αύγουστο το 2020 εδώ:

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα