Μου έχεις λείψει με μπάντα ρε Αλκίνοε

Μου έχεις λείψει με μπάντα ρε Αλκίνοε

Διαβάστηκε
Εσένα;
Μου έχεις λείψει με μπάντα ρε Αλκίνοε


Ναι το ξέρω ότι κι εσένα σου έχει λείψει να έχεις συνοδοιπόρους στη σκηνή και να μην έχεις την ανάγκη να γεμίσεις μόνος σου τη σκηνή. Δυστυχώς, ο κορονοϊος δε σε άφησε να κάνεις συναυλίες με εκείνους τους φοβερούς μουσικούς που έπαιξαν στις συναυλίες που δημιούργησαν τον live δίσκο του 2000, «Εκτός Τόπου Και Χρόνου».

Σε φαντάζομαι ξανά στη σκηνή με τους παρακάτω μουσικούς και με πιάνει μελαγχολία...

Σταύρος Λάντσιας: Πιάνο, πλήκτρα
Μιλτιάδης Παπαστάμου: Πεντάχορδο ηλεκτρικό βιολί, φυσαρμόνικα
Γιώτης Κιουρτσόγλου: Hλεκτρικό μπάσο, άταστο ηλεκτρικό μπάσο
Μιχάλης Καπηλίδης: Tύμπανα, φωνητικά
David Lynch: Σοπράνο και τενόρο σαξόφωνο, φλάουτο, πίκολο φλάουτο, κρουστά
Βαγγέλης Καρίπης: Κρουστά (Μπεντίρ, κόγκας, νταούλι, στάμνα, talking drum, κουδουνάκια)

Μου έχει λείψει το τζαμάρισμα που κάνεις με τους μουσικούς που επιλέγεις, τα λάθη που επίτηδες κάνεις για να μας δείξεις ότι δεν είσαι τέλειος και τις διαφορετικές εκτελέσεις που δημιουργείς για κάθε τραγούδι σου. Ξέρω ότι θα έχανα κομμάτια από τα λόγια και τις ιστορίες που μας λες όταν είσαι μόνος σου στη σκηνή. Ίσως αυτές οι σόλο εμφανίσεις σου να είναι μια μορφή ψυχοκάθαρσης για σένα κι ο καλύτερος τρόπος για να εξωτερικεύσεις όσα ενδιαφέροντα έχεις στο μυαλό σου και δεν θες να το κάνεις σε συνεντεύξεις, δηλώσεις κλπ (και καλά κάνεις βέβαια).

Όμως, όσο κι αν χθες βράδυ στην Τεχνόπολη ήσουν για άλλη μια φορά μαγικός με τη γλυκιά κι ιδιαίτερη φωνή σου, η οποία είναι από τις λίγες που μπορεί να σταθεί χωρίς τη συνοδεία οργάνου, πίστεψέ με νιώθω ότι έχουμε (κι έχεις ίσως) μεγάλη ανάγκη να ξαναγίνεις πρωταγωνιστής και κάποιες φορές απλό μέλος ενός συνόλου. Δεν σου το λέω γιατί έχω βαρεθεί με τις σόλο βραδιές σου, αλλά δεν υπάρχουν κάποιες φορές στη ζωή σου που λες ότι καλά ήταν μέχρι εδώ και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα;

Χθες, η Τεχνόπολη σε αποθέωσε. Εγώ σε είδα στην τηλεόρασή μου με live streaming και ξέρεις ποιο είναι το περίεργο, αλλά συνάμα όμορφο; Κατά τη διάρκεια της συναυλίας σου γράφαμε εντυπώσεις φίλοι που μένουν στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Μυτιλήνη και τη Γερμανία. Να και κάτι διαφορετικό, που μας προσέφερε - ας πούμε - αυτή η άρρωστη κατάσταση...

Το πλάνο της σύμπραξης με τους παραπάνω μουσικούς δεν προχώρησε λόγω του κορονοϊου, αλλά μήπως αξίζει να αναθεωρήσεις; Δυστυχώς, δεν έχουμε ιδέα πόσο θα κρατήσει η κατάσταση που ζούμε. Γιατί να το αναβάλλεις για ένα χρόνο μετά; Δώσε μας - αν το θες βέβαια - αυτή την ξεχωριστή εμπειρία σε λίγους με φυσική παρουσία και πολλούς με live streaming. Έστω κι έτσι... Αν θες βέβαια.


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Ο δρόμος, ο χρόνος κι ο πόνος Αλκίνοος Ιωαννίδης
200
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια