Joss Stone

Αναβάλλεται η συναυλία της Joss Stone για τις 02/09

Άλλο ένα live μπαίνει στη λίστα των "Αναβληθέντων - Ακυρωθέντων" συναυλιών στο φετινό Ελληνικό καλοκαίρι. Η Joss Stone δε θα είναι λοιπόν στη σκηνή του Παλλάς αύριο Δευτέρα, λόγω κάποιων προβλημάτων, που έχει στα γυρίσματα της ταινίας "The Tudors", στην οποία συμμετέχει.

Διαβάστηκε φορες
Joss StoneΆλλο ένα live μπαίνει στη λίστα των "Αναβληθέντων - Ακυρωθέντων" συναυλιών στο φετινό Ελληνικό καλοκαίρι. Η Joss Stone δε θα είναι λοιπόν στη σκηνή του Παλλάς αύριο Δευτέρα, λόγω κάποιων προβλημάτων, που έχει στα γυρίσματα της ταινίας "The Tudors", στην οποία συμμετέχει.

Δε θα αμφισβητήσουμε την ορθότητα των παραπάνω, αλλά κακά τα ψέματα η συγκεκριμένη ημερομηνία είχε πολλά πλήν. Αρχικά, ήταν η επόμενη μέρα μετά τις 2 πρώτες ημέρες του Rockwave Festival, στις οποίες σίγουρα θα υπήρχε κόσμος, που θα ήθελε να πάει και στην Joss Stone. Ακόμη, η Loreena McKenitt εμφανίζεται αύριο στο Θέατρο Βράχων, οπότε θα υπήρχε κι από εκεί κάποια "χασούρα" κόσμου.

Παρ' όλα αυτά, η Joss Stone αξίζει ένα πολυάριθμο κοινό, μιας και από τα 16 της έχει κυκλοφορήσει 2 πολύ καλά albums και έχει σίγουρα αρκετά να μας παρουσιάσει στο μέλλον. Πρόκειται για μια συναυλία ενός "φρέσκου" κι όχι μπαγιάτικου (βλ. Scorpions) ονόματος.

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου της Άνωσης :

Η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 29 Ιουνίου, συναυλία της Joss Stone στο Θέατρο Παλλάς αναβάλλεται για τις 2 Σεπτεμβρίου 2009 για τον ίδιο χώρο, εφ' όσων ο Ερρίκος ο 8ος δεν έχει αντίρρηση. Ο λόγος για την αναβολή είναι ότι η Joss συμμετέχει στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "The Tudors" και μία αλλαγή στις ημερομηνίες των γυρισμάτων κατέστησε απαραίτητη την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας.

Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μέχρι τώρα ισχύουν και για την συναυλία του Σεπτεμβρίου. Αν παρ' όλα αυτά κάτοχοι εισιτηρίων επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια αυτό θα είναι δυνατόν. Λεπτομέρειες για την εξαργύρωση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν την Δευτέρα.

Ας της κάνουμε το χατίρι της Joss γιατί αξίζει το κόπο...

Οι φωτογραφίες είναι από το MySpace Site της Joss Stone.

Διαβάστε ακόμα