Terra Vibe με βροχή

Οι Killers, Duffy, Tricky, Dinosaur Jr δυστυχώς δε θα παίξουν στο Rockwave 2009!

Μόλις δημοσιεύθηκε από τη διοργανώτρια Εταιρεία του Rockwave, Didi Music η επίσημη ανακοίνωση της ματαίωσης της δεύτερης ημέρας του Festival.

Διαβάστηκε φορες
Terra Vibe με βροχήΜόλις δημοσιεύθηκε από τη διοργανώτρια Εταιρεία του Rockwave, Didi Music η επίσημη ανακοίνωση της ματαίωσης της δεύτερης ημέρας του Festival.

Η ερώτηση βέβαια είναι απλή : Γιατί άργησε τόσο πολύ η ανακοίνωση, ενώ οι άνθρωποι που θα δούλευαν στα bars κλπ είχαν φύγει από τις 4 το απόγευμα ; Κι αν πραγματικά γίνονταν προσπάθειες για να παίξουν οι Killers (που μπορεί να έγιναν), όλοι αυτοί οι άνθρωποι πώς θα γυρνούσαν πίσω ; Επιπλέον, υπήρχαν άνθρωποι, που δεν είχαν πρόσβαση στο Internet και μας έπαιρναν τηλέφωνο για το τι θα γίνει τελικά.

Δυστυχώς, για δεύτερη φορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, η Didi Music στάθηκε υπερβολικά άτυχη (λόγω καιρού τώρα και λόγω αρρώστιας του Dave Gahan τότε), αλλά όχι και τόσο οργανωμένη όσο θα έπρεπε. Ξανατονίζουμε ότι το Glastonbury, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ, έχει 24 σκηνές, φιλοξενεί 90.000 ανθρώπους  και γίνεται κάθε χρόνο με βροχή.

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση της Didi Music, η οποία μόλις δημοσιεύθηκε :

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα τη Μαλακάσα Αττικής, από τις 13:15 το μεσημέρι έως τις 14.55, με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της σημερινής ημέρας του Rockwave Festival, 28/06/2009.

Terra Vibe με βροχήΠαρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση.

Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο. Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων 2 ημερών του.

Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις. Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες ιστοσελίδες www.rockwavefestival.gr | www.didimusic.gr

Tags
Διαβάστε ακόμα