Kvelertak by John Robb

ΔιαβάστηκεΠιστεύετε στη δύναμη του rock n 'roll;
 
Οι Kvelertak (νορβηγικά σημαίνει ασφυκτικό) σίγουρα πιστεύουν σε αυτή και με ένα εκπληκτικό 30-λεπτο σετ, κάνουν το ακροατήριο μια μάζα. Αυτή είναι μια μπάντα στο ύψος των δυνάμεων της, που καταλαβαίνει ενστικτωδώς κάθε μεγάλο τέχνασμα του rock n roll και
σε κάθε τραγούδι τα βάζει όλα στη σειρά.

Δημιουργήθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια στο Stavanger. Η δύναμη του σετ του συγκροτήματος προέρχεται από τις τρεις κιθάρες και ένα ισχυρό ρυθμικό τμήμα. Αυτό τους τοποθετεί στη μεγάλη παράδοση των δυνατών σκανδιναβικών συγκροτημάτων, όπως οι Hellacopters, οι Turbonegro ή οι Gluecifer. Μόνο που αυτή τη φορά, εκτός από τη μεγάλη αλληλεπίδραση με το ακροατήριο, υπάρχει μικρή εμφάνιση και περισσότερο lowdown, λίγο rock n 'roll, το οποίο βγήκε πρώτη φορά στο ντεμπούτο άλμπουμ  τους την προηγούμενη χρονιά. Υπάρχουν επίσης στοιχεία των Satyricon και Darkthrone, καθώς και μια μίξη του black metal με την απελευθέρωση του punk rock της παλιά σχολής.

Οι Kvelertak έχουν προσθέσει την άγρια ακατέργαστη δύναμη, τον πραγματικό ροκ ήχο και τη χαλαρή εγκατάλειψη του prime time, στη βουβωνική ανταλλαγή του rock n 'roll. Καταλαβαίνουν επίσης ότι ο σχηματισμός ενός συγκροτήματος πάνω από το χάλια σφιχτό ρυθμικό τμήμα που προέρχεται από τους AC / DC, είναι πραγματικά ένα rock n roll θεμέλιο.

Ντύνονται σαν ροκ μαρυμάλλικα γουρούνια και μπαίνουν κατευθείαν σε ένα τουριστικό λεωφορείο με πουκάμισα από τη χθεσινή περιοδεία, αλλά όταν δυναμώσουν τα ντεσιμπέλ, ακούγονται σα μία από τις καλύτερες rock μπάντες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Καθηλώνουν με τις πτώσεις, το ακατάπαυστο riffing και τη έξυπνη ένταση πριν την απελευθέρωση. Τα τραγούδια τους υπνωτίζουν, υπερβαίνουν κατά πολύ το σήμα πέντε λεπτών και υπνωτίζουν από την πρώτη στιγμή. Έχουν επίσης διαλείμματα κιθάρας που μας επαναφέρουν πίσω στο primetime των Thin Lizzy, αλλά ο ασταμάτητος ήχος και η άγρια δύναμή τους, τους καθιστά μέχρι σήμερα σαν τη μόνη ροκ μουσική που λειτουργεί πραγματικά κατανοώντας την άγρια δύναμη.

Με τραγούδια που είναι εξαιρετικά ελκυστικά και φωνητικά που είναι φανταστικά, κατανοούν τη βρωμιά και τον ιδρώτα του rock n' roll, που παίζει από το καβάλο και έχουν το χώρο για άλματα προς τον anthemic βρώμικο ήχο τους.

Ο frontman Erland είναι μια μαγευτική παρουσία. Η κυρίαρχη φωνή του, σπάει τους στίχους στα νορβηγικά, που κυμαίνονται από απατηλούς άλαλους ήχους και προσεγγίζουν μέχρι και τη μυθολογία των Βίκινγκ. Έχει μικρή σημασία για ένα αγγλικό αυτί από ποια γλώσσα είναι οι λέξεις, αν μπορεί να νιώσει την πρόθεσή τους.

Οι Kvelertak πρόκειται να σκίσουν στα φεστιβάλ της Ευρώπης, αυτό το καλοκαίρι. Αυτό είναι το συγκρότημα για όποιον θέλει ένα βρώμικο, χύμα πάρτυ και ένα πάρτυ για να γιορτάσουν όλοι ότι είναι σημαντικό για το rock n roll.

Μια δόση αυτής της βρωμερής δράσης είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε όλοι τώρα.Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια