Νατάσσα Μποφίλιου @ Μετρό

Διαβάστηκε
...πήγα το Σάββατο (19/3) και με λίγα λόγια είναι η καλύτερη Νατάσσα Μποφίλιου, ως τώρα!Για να βρεθούμε εμείς οι δυο πρέπει ν αλλάξουνε δυο κόσμοι... σαλαλα

Θυμάσαι στην αρχή της “σεζόν”, ακαδημαϊκού έτους, που λέγαμε ότι η Μποφίλιου θα εμφανίζεται κάπου την Άνοιξη. Ε... ήρθε η Άνοιξη (αυτό το επισημαίνω σε περίπτωση που δεν το 'χεις καταλάβει) και η Νατάσσα Μποφίλιου βρίσκεται στο Μετρό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με μπάσο, ντραμς, κιθάρες, τσέλο, πνευστά και πιάνο + Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και στην καλλιτεχνική επιμέλεια και τον Θέμη Καραμουρατίδη στην ενορχήστρωση και στις μουσικές (και φωνή σε μερικά κομμάτια.. εκεί μετά το διάλειμμα...).

Και έχει ραντεβού μαζί μας, βέεβαιαα. Εγώ πήγα το Σάββατο (19/3) και με λίγα λόγια είναι η καλύτερη Νατάσσα Μποφίλιου, ως τώρα. Εσύ πότε θα πας; Άμα θες ξανάρχομαι! Έτσι λέω στους φίλους μου, έτσι θα πω και σε σένα!!! χαχα!

Το πρόγραμμα το βρήκα τόσο καλά δεμένο που πάω τώρα να θυμηθώ και να ξεχωρίσω κομμάτια και δεν είμαι και πολύ σίγουρη... Δεν θα ήθελα να σου παραθέσω το playlist, νομίζω ότι αν έχεις σκοπό να πας καλό είναι να μην ξέρεις πολλά, να αφεθείς και να ταξιδέψεις όπως σε πάει το...

Γενικά, να ξέρεις ότι τα κομμάτια από την δισκογραφία της με τις διασκευές μπλέκονται συνεχώς (δεν θα ακούσεις έξι δικά της και μια διασκευή κ.ο.κ.), ότι από τα δικά της λέει κυρίως κομμάτια από τον τελευταίο της δίσκο, “Εισιτήρια διπλά”. Αν πάλι είσαι από τα άτομα που θεωρούν τον τρόπο ερμηνείας της Νατάσσας μας υπερβολικό, θα σου πω να την δεις και φέτος... και μετά να την ανοίξουμε την κουβέντα αν επιμένεις.


Μου έχει μείνει από εκείνη την βραδιά, ένα Μετρό γεμάτο, με πιο πολλά τραπέζια απ ότι χώρους για όρθιους, να τραγουδάει συνέχεια και δυνατά, με ηλικίες μεγαλούτσικες, οκ όλα είναι θέμα οπτικής... το δέχομαι. Την Νατάσσα να μας λέει που και που μικρές ιστορίες για κάποια κομμάτια με χιούμορ και το πόσο δυνατά χειροκροτούσαμε (εμείς το κοινό) που ενώ μας καληνύχτισε, έκανε κι ένα ανκορρρ, άναψαν τα φώτα, μπήκε μουσική, την κάναμε να έρθει ξανά στην σκηνή για ένα ακόμα κομμάτι!!!

...και να ζητήσουμε συγνώμη από παντού. Ξανασκέψου το... σαλαλαλα

ορίστε ένα δείγμα...Από
Αξιολόγηση Συναυλιών
Η οργάνωση
Τα τραγούδια του live
Το συγκρότημα - μουσικός
Η διάρκεια της συναυλίας
Ο ήχος
Ο κόσμος
Βαθμός συναυλίας/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια