Σπύρος Γραμμένος@ bar2

Διαβάστηκε
Τι κέφι! Τι γέλιο! Τι χορός! Σπύρος Γραμμένος στο μπαρ τετράγωνο!!!Ήξερα ότι ήταν κάτι που δεν έπρεπε να χάσω. Ήξερα ότι θα άκουγα κομμάτια από τον δίσκο του. Ήξερα ότι θα άκουγα κομμάτια ακυκλοφόρητα και ποιήματα. Ήξερα ότι θα πείραζε τον κόσμο, θα περνάγαμε καλά και θα έβγαινε και προς τα έξω.


Δεν ήξερα όλους τους μουσικούς του, καθώς τον έχω δει... στα σκαλιά στο Σύνταγμα, μαζί με τους Sal.a.t.a. Band και μαζί με τους ΝΤΠ που ήταν με την κιθάρα του. Δεν ήξερα πώς θα γεμίσει ένα πρόγραμμα πολλών ωρών... θα έχει μπόλικο ζαμπόν και θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε; Ναι, θα το κάψουμε; Δεν ήξερα το μαγαζί που εμφανιζόταν... θα έχει τόσες κολώνες που όσο νωρίς κι αν πας δεν θα βλέπεις ούτε τη μία του τιράντα;!


O Σπύρος Γραμμένος στο bar2 ξεκίνησε τις εμφανίσεις του από τον Ιανουάριο και συνέχισε/συνεχίζει όλες τις Παρασκευές μέχρι και τo Πάσχα και βλέπουμε... και γω κατάφερα να πάω μια Παρασκευή πριν καιρό... Αυτό είναι κρίμα. Διότι τελικά... και το μαγαζί ήταν πολύ καλό, με λογικές τιμές, η μπάντα 'πέρασε στην επόμενη φάση', το πρόγραμμα χορταστικό με Γραμμενοαστεία, Γραμμενοτραγούδια αλλά και μερικές διαλεγμένες διασκευές. Όταν τελείωσε το live, συνεχίστηκε το γλέντιιι με τον Σπύρο μας στα ντεεκςςς και “αχ μελισσούλα μελισσάκι”, “απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα..” και άλλες τέτοιες συναφείς επιτυχίες! Ήταν αυτό που στο δελτίο Τύπου έλεγε “φάκιν γκρικ καλτ πάρτυ”, αλλά δεν το είχα δώσει σημασία.


Α, επιπλέον κληρώθηκαν πλούσια δώρα και το κοινό θα χει να θυμάται πολλά... χο (αν πας θα καταλάβεις τι λέω)


Όπως με ειδοποιούν απ το κοντρόλ ο Σπύρος Γραμμένος θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο μπαρ τετράγωνο.


3

2

1

οοοοοοοοοοοοΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛλλλλΛΛΛΕεεεεεεεεεεεε! Περισσότερες πληροφορίες κλακ


Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια