Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία των Cult

Διαβάστηκε
Μια μεγάλη μορφή της ροκ μουσικής, ο Ian Astbury και οι θρυλικοί Cult δεν έχουν πρόθεση να πουλήσουν οτιδήποτε θεωρούν "ιερό", αλλά να κάνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στις 5 του Ιούνη στο Fuzz. Εισιτήρια; Σπεύσατε...Πριν λίγους μήνες, ο μεγάλος Ian Astbury έλεγε στον John Robb εδώ τα εξής:

"
Το (She sells) Sanctuary έχει δυο μέρη... Απόκρυφο και προσγειωμένο. Πρέπει να έχεις επίγνωση ότι χρειάζεσαι και τα δυο αυτά στοιχεία για να το κάνεις να δουλέψει. Είναι σαν το αρνητικό και το θηλυκό στη φύση. Πρόκειται για μια ισορροπία. Δε θέλω να μιλάω γι’ αυτό με συντηρητικούς όρους επειδή είναι ένα βαθύ πράγμα, μια συγκινητική μορφή. Θυμάμαι να είμαι στο studio μια φορά και να έχουμε μια διαφωνία. Και είπα φίλε, αυτό που κάνουμε είναι μια συγκινητική μορφή και αφορά το συναίσθημα. Όσο πιο γενναίος είσαι, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι στη συναισθηματική αλήθεια. Είναι εύθραυστο και επικίνδυνο. Με το συναίσθημα πηγαίνεις σε μέρη που είναι πραγματικά τρομακτικά. Αυτό σκοτώνει τους μουσικούς. Υπάρχει υψηλό ποσοστό θνησιμότητας στη μουσική, πολύ υψηλό. Οι πληγές. Πολύ άνθρωποι μπαίνουν σε αυτό συναισθηματικά πληγωμένοι και με τις πληγές ανοικτές."

Μια μεγάλη μορφή της ροκ μουσικής, ο Ian Astbury και οι θρυλικοί Cult δεν έχουν πρόθεση να πουλήσουν οτιδήποτε θεωρούν "ιερό", αλλά να κάνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στις 5 του Ιούνη στο Fuzz. Εισιτήρια; Σπεύσατε...

Δελτίο Τύπου

Η πρώτη cult συναυλία του καλοκαιρού είναι γεγονός!
 
Η μπάντα του Bill Duffy και του Ιan Astbury, ενός από τους πιο sexy άντρες της ροκ και εφηβικός έρωτας τόσων κορασίδων και μη, έρχονται στην Αθήνα για ένα και μοναδικό live!
 
Προμηθευτείτε τα εισιτηριά σας από νωρίς γιατί το Fuzz προβλέπεται να γίνει κατάμεστος ναός του ροκ στις 5 Ιουνίου.
 
Τιμή εισιτηρίου: 38€ προπώληση και 45€ ταμείο

Σημεία προπώλησης στην Αθήνα: TicketHouse, Public (Σύνταγμα) και www.ticketpro.gr.


Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια