James @ Θεσσαλονίκη

Υπάρχουν ακόμη λίγα εισιτήρια για τους James στις 18/07

Μόλις ενημερωθήκαμε από την Detox ότι υπάρχουν ακόμη λίγα εισιτήρια για την τρίτη ημέρα των James στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, για προσέξτε παρακάτω κάποιες οδηγίες για όσους έχουν ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Διαβάστηκε φορες
James @ ΘεσσαλονίκηΜόλις ενημερωθήκαμε από την Detox ότι υπάρχουν ακόμη λίγα εισιτήρια για την τρίτη ημέρα των James στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, για προσέξτε παρακάτω κάποιες οδηγίες για όσους έχουν ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Περισσότερα, διαβάστε στο παρακάτω δελτίο τύπου :

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τις 16 και 17 Ιουλίου παρακαλούνται (για την δική τους εξυπηρέτηση) να αλλάξουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια τους με τυπωμένα εισιτήρια από το Tickethouse Θεσ/κης (στην Μητροπόλεως) μέχρι τις 17.00 της κάθε μέρας αντίστοιχα, για να αποφύγουν πιθανή ταλαιπωρία στα ταμεία του θεάτρου Γης, την ώρα της συναυλίας. (Υπάρχουν ακόμα περίπου 1500 ηλεκτρονικά εισιτήρια ανά ημέρα που δεν έχουν αλλαχθεί  σε τυπωμένα και όπως είναι λογικό, αναμένονται κάποιες καθυστερήσεις στα ταμεία του Θεάτρου Γης)

Υπάρχει ακόμα περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για την 18η Ιουλίου στα καταστήματα. Οι πόρτες του θεάτρου Γης θα ανοίγουν κάθε μέρα στις 19.30. Η συναυλία θα αρχίζει γύρω στις 21.00.

Περισσότερα για τις 3 συναυλίες των James στη Θεσσαλονίκη με support τους Transistor διαβάστε στο σχετικό μας άρθρο αύριο.

Διαβάστε ακόμα