Μέσα από τα φύλλα της καρδιάς @ Θέατρο Κιβωτός: Κερδίστε προσκλήσεις

Διαβάστηκε
Το Mix Grill σας προσφέρει 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της μουσικό-θεατρικής παράστασης του Γιάννη Μπέζου "Μέσα από τα φύλλα της καρδιάς" την Τετάρτη 4 Μαϊου στο Θέατρο Κιβωτός στις 21:15.Το Mix Grill σας προσφέρει 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της μουσικό-θεατρικής παράστασης του Γιάννη Μπέζου "Μέσα από τα φύλλα της καρδιάς" την Τετάρτη 4 Μαϊου στο Θέατρο Κιβωτός στις 21:15. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τρίτη 3 Μαϊου στις 11 πμ:
Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:


- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Δελτίο Τύπου

"Μέσα απ' τα φύλλα της καρδιάς"

Μια μουσική παράσταση του Γιάννη Μπέζου, στο θέατρο Κιβωτός
4-8 Μαΐου και 13-15 Μαΐου

Από τις 4 έως τις 8 Μαΐου και από τις 13 έως τις 15 Μαΐου για οκτώ παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, ο Γιάννης Μπέζος θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Θα ακουστούν τραγούδια των Μάρκου Βαμβακάρη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Βασίλη Τσιτσάνη, Δημήτρη   Μπαγιαντέρα, Γιώργου Μητσάκη, Απόστολου Χατζηχρήστου και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου

Τα αφηγηματικά μέρη και το φωτογραφικό υλικό σε προβολή είναι από το βιβλίο του Ηλία Πετρόπουλου "Τα ρεμπέτικα τραγούδια" (εκδόσεις Κέδρος)

Οι ενορχηστρώσεις & η Διεύθυνση ορχήστρας είναι του Ανδρέα Ζαφειρόπουλου

Τραγουδούν: Γιάννης Μπέζος, Χριστίνα Μαξούρη

Για την παράσταση ο Γιάννης Μπέζος σημειώνει: «Στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, στον εμφύλιο πόλεμο και μετά, φαίνεται πως οι πρόγονοί μας δεν ήθελαν πολλά για να διασκεδάσουν. Αργότερα αποκτήσαμε αυτήν τη συνήθεια. Διότι για συνήθεια πρόκειται. Όχι για ανάγκη. Την πραγματική μας ανάγκη για να θυμηθούμε, να συγκινηθούμε και να ελπίσουμε την εκφράζει η λιτότητα, ο καθαρός στίχος, οι ρυθμοί της καταγωγής μας και της ρίζας μας, τα βυζαντινά μας μουσικά πατήματα. Ας αφεθούμε σ' αυτά τα τόσο απλά και ταυτόχρονα τόσο αποκαλυπτικά τραγούδια. Τα γνήσια λαϊκά. Είναι δικά μας».

Παραστάσεις: 4 έως 8 Μαΐου και 13 έως 15 Μαΐου (ώρα έναρξης 9.15 μ.μ.)
Τιμές εισιτηρίων: 18€ (κανονικό), 10€ (φοιτητικό)

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια