Terra Vibe

Επιστολή της Didi Music στην Εταιρεία διαχείρισης της ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

Terra Vibe
Linkin ParkΜόλις λάβαμε από το Γραφείο Τύπου της Didi Music μια άκρως ενδιαφέρουσα επιστολή που εστάλη από την Didi Music στην Εταιρεία, που διαχειρίζεται την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, σχετικά με τα έργα στην Εθνική Οδό και τη δυσκολία πρόσβασης του κοινού στο Terra Vibe.

Πρόκειται για μια αρκετά δυνατή επιστολή, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:


ΠΡΟΣ : NEA OΔΟΣ Α.Ε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

ΥΠΕΧΩΔΕ Γραφείο Υπουργού Κου Σουφλιά
Υφυπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ Ko Ξανθόπουλο
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής
Τμήμα Επιχειρήσεων
Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής
Διεύθυνση Τροχαίας Εθνικών Οδών
Τροχαία Μαλακάσας
Κοινότητα Μαλακάσας
Υπ’ όψιν Κου Προέδρου Kωνσταντίνου Λίτσα
Α.Τ Aυλώνα
ΜΜΕ
ΕΣΗΕΑ

ΑΠΟ : ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ Ε.Π.Ε.

ΑΘΗΝΑ 20/07/2009
ΑΦΟΡΑ: ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ / ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑ


Κύριοι,

Terra VibeΌπως ήδη γνωρίζετε το Θεματικό πάρκο Terra Vibe Park θα φιλοξενήσει στις 21 και 22 Ιουλίου δύο σημαντικές πολιτιστικές μουσικές εκδηλώσεις (Linkin Park και Deep Purple στις αντίστοιχες ημερομηνίες) για τις οποίες περιμένουμε και σημαντική προσέλευση κοινού. Με την παρούσα θα θέλαμε να θέσουμε στην προσοχή σας ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα που παρατηρούμε στη Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και οφείλεται στην δράση της εταιρείας σας.

Από το 2008, που η NEA OΔΟΣ Α.Ε. ανέλαβε την εκμετάλλευση της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας η κατάσταση στο συγκεκριμένο τμήμα είναι απλά χαοτική. Η εταιρεία σας σε όλη τη διάρκεια των ετών έως σήμερα αποσύρει λωρίδες από την κυκλοφορία της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας εκτελώντας «έργα συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος». Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πρόκληση κυκλοφοριακού χάους και επικίνδυνων συνθηκών, ειδικότερα στο τμήμα που αφορά στην προσέλευση και αποχώρηση των θεατών των εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του κοινού και την δυσφήμιση της περιοχής, της επιχείρησης μας, του πολιτιστικού έργου μας αλλά και της Τροχαίας και των Αρχών το έργο των οποίων δυσχεραίνετε.

Τέτοια έργα συντήρησης βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτές τις ημέρες. Με κύριο στόχο την καλή εξυπηρέτηση των πολιτών ( όχι μόνο των θεατών των εκδηλώσεων αλλά και των οδηγών που γενικότερα θα κινηθούν στην περιοχή στις 2 αυτές ημέρες ) παρακαλούμε στις ενέργειες σας ώστε στις 21 και 22 Ιουλίου:

• Nα παραδοθούν σε λειτουργία όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας έως και τον κόμβο Ωρωπού
• Να λειτουργήσουν όλες οι θυρίδες των διοδίων των Αφιδνών

Terra VibeEνημερώνουμε ότι η προσέλευση του κοινού θα ξεκινήσει περί τις 17.00 το απόγευμα και η αποχώρηση μετά τις 23.30. Ωρα έναρξης ορίζεται η 21.00.

Καθώς οι εν λόγω παραστάσεις έχουν συγκεκριμένη ώρα έναρξης (εξ ου και προσέλευσης του κοινού) ο εγκλωβισμός και η καθυστέρηση των προσερχόμενων δημιουργεί εκνευρισμό με δυσάρεστα και επικίνδυνα αποτελέσματα. Σαν παράδειγμα έχουμε παρατηρήσει ότι παρά τις συστάσεις και αντίθετα στην νομοθεσία αρκετοί καθυστερημένοι οδηγοί παρκάρουν παράνομα πάνω στην Εθνική Οδό με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Παρά τις εκκλήσεις μας για συνεργασία και παρά το γεγονός ότι από την αρχή της περιόδου είστε ενήμεροι για τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων δεν έχετε πράξει τα ανάλογα. Αντίθετα έχουμε να καταγγείλουμε ότι σας θεωρούμε υπεύθυνους για την έως σήμερα πλημμελή λειτουργία των διοδίων και την πρόκληση χάους με το διαρκές «ράβε-ξήλωνε» του οδοστρώματος. Εκτιμούμε ότι με τις απλές ρυθμίσεις που ζητούμε θα επιτευχθεί η αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακού χάους στην περιοχή που σε επέκταση θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του κοινού και των διερχομένων στην Εθνική οδό.

Σημειώνουμε ότι η πολιτιστική αποκέντρωση χρειάζεται την βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων ιδιωτικών και δημόσιων φορέων για να επιτύχει και ζητούμε την συνεργασία σας για την αποτελεσματική διαχείριση του κοινού. Καθώς οι εκδηλώσεις μας μέσα στο θέρος είναι ελάχιστες στον αριθμό εκτιμούμε ότι πρέπει να εισακουσθούμε και οφείλετε να ικανοποιήσετε το αίτημα μας.

Με εκτίμηση,
ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ Ε.Π.Ε.

Οι φωτογραφίες είναι από το Terra Vibe, ineedo2

Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Το Mix Grill σας προτείνει
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια