Shots 15: High Definition

Διαβάστηκε
Τα ιδιωτικά κανάλια μπορούν να γκρινιάζουν και να λένε ότι θέλουν... το ΕΡΤ HD είναι μαγεία και μπράβο στην κρατική τηλεόραση που το άνοιξε.High Definition

Τα ιδιωτικά κανάλια μπορούν να γκρινιάζουν και να λένε ότι θέλουν... το ΕΡΤ HD είναι μαγεία και μπράβο στην κρατική τηλεόραση που το άνοιξε. Είδαμε τους 2 ημιτελικούς του Champions League καλύτερα από ποτέ και βεβαίως το Final Four της Βαρκελώνης αν και στον τελικό έφαγε κάνα δυο σκαλώματα. Όλα τα άλλα που ακούγονται για αποπροσανατολισμό και μπέρδεμα του κοινού είναι παπαριές καμαρωτές. Λες και αν είχαν την τεχνολογία οι ιδιωτικοί σταθμοί θα την κράταγαν και θα περίμεναν την ΕΤ.

6

Τροπαιούχος ο βάζελος στην Ευρώπη παρά τα βουντού που του έστελνα. Πακέτο...
Και κυκλοφόρησε χτες σε όλων τo profil στο facebook το αστέρι με τα 6. Άντε τώρα να τους μιλήσεις.

Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χτες ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο στην κατηγόρια Κ17 νικώντας 5-2 και ενώ έχανε με 0-2! :P

Ξέρεις από Vespa;

Αγάπες από όλες τις εφημερίδες στον καλό μας άνθρωπο. Σχεδόν όλες είχαν δώρο από μία ταινία του Βέγγου. Ο καλός άνθρωπος είναι ο καλύτερος των εφημερίδων... και των πωλήσεων τους.

Τίνος είσαι συ;

Θυμάστε την ταινία της VW με τον πιτσιρικά Darth Vader που τα views της (37 εκατ. μόνο από το βασικό video) είχαν ξεπεράσει κάθε προσδοκία; Ε, λοιπόν η Marvel για την προώθηση της νέας της ταινίας, Thor, ετοίμασε ένα spoof που ακολουθεί πλάνο – πλάνο την πρώτη ταινία. Ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη.
Κηφήνας

Μία διαφήμιση του Jack Daniels μας θύμισε το κλασικό και πολυδιασκευασμένο King Bee. Η εκτέλεση πάντως που υπάρχει στο διαφημιστικό είναι από Stone Foxes και μας έρχονται από το San Francisco. Ξεκίνησαν το 2005 και συνεχίζουν... η συμμετοχή τους έστω και με διασκευή αναμένεται να εκτοξεύσει τη δημοτικότητά τους.
Σκάνδαλο

Στον Ηρακλή πέφτουν κατηγορία και μυξοκλαιγονται κατηγορώντας το κράτος των Αθηνών και όχι αυτούς που τους ρίχνουν. Τουλάχιστον όμως έχουν έμπνευση... η πινακίδα του παγωτού Scandal είναι super.

Αν θες να πάρεις μέρος στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής πρέπει να βιαστείς και να αυτο-δηλωθείς στο europeandaymusic.gr! Άντε και τον Ιούνη να δούμε εσένα στους δρόμους να τραγουδάς!

Έρχονται οι Pulp θα το γιορτάσω!

Και για να ξηγιέμαι... Οι Pulp έρχονται 20 Αυγούστου στο Terra Vibe και 20 Αυγούστου έχω γενέθλια οπότε θα σβήσω τα κεράκια στη συναυλία τους. Δεν το λες και άσχημο δώρο (στον αρχισυντάκτη μιλάω που θα μου βρει τσάμπα εισιτήριο :P)

Που να πάω;

Ξέρω κόσμο που θα πάει την Παρασκευή στο Fuzz να δει Charlatans (43 Ευρω) αλλά βαριέμαι λίγο! Το Σάββατο παίζουν στο Principal Theatre στη Θεσσαλονίκη.

Στο Gagarin την Παρασκευή, στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και στο Music Base Club στη Λαρισα την Κυριακή έρχονται οι Asian Du Foundation και μου μοιάζει πιο ελκυστική συναυλία των Charlatans.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια