Ελληνάρες

The Good, the Bad & the Queen 30/07 - 05/08/2009

StavrosT: Οι ελληνάρες οδηγοί που την προηγούμενη εβδομάδα στην εθνική οδό έμπαιναν στον αποκλεισμό των έργων ασφαλτόστρωσης για να βγούνε «πρώτοι» μπροστά από το μποτιλιάρισμα…ελιγμοί αποφυγής εργατών και υψηλές ταχύτητες σε απρόβλεπτο περιβάλλον στην ημερήσια διάταξη!
Διαβάστηκε φορες




Περί Μουσικής


Loonattackgbal: Το αρκετά καλό ντεμπούτο album των Loonattack, το οποίο ήρθε στα χέρια μας από το ίδιο το συγκρότημα. Ατμοσφαιρικές, ταξιδιάρικες pop-rock μουσικές με απίστευτα φωνητικά. Μάθαμε ακόμη ότι o Γιώργος τραγουδάει και πιο κλασσικά κομμάτια. Τα παιδιά αξίζουν της προσοχής μας σίγουρα!

Περί ανέμων και υδάτων

GKamp:  Πλησιάζουν "αι διακοπαί" μου... Και φαντάζομαι και πολλών άλλων!

GKamp:  Να κάθεσαι στη δροσιά του σπιτιού (χωρίς Air Condition, παρακαλώ!) και έξω να έχει 44 Βαθμούς!!

GKamp: Ένα ικανοποιητικό (μέχρι ώρας) παραδομένο στην κυκλοφορία, επισκευασμένο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Σταθερή οδήγηση σχεδόν όπως στην Αττική Οδό. Χαλάλι τους. Αρκεί να μη μας βάλουν διόδια και στα φανάρια της Πανόρμου.






Περί Μουσικής

gbal: Δυστυχώς, ακόμη ο δίσκος των Loonattack δεν έχει βρεί δισκογραφική στέγη. Για ακούστε τους κύριοι εδώ: http://www.myspace.com/loonattack . Αξίζουν πραγματικά!

Περί ανέμων και υδάτων

ΕλληνάρεςStavrosT: Οι ελληνάρες οδηγοί που την προηγούμενη εβδομάδα στην εθνική οδό έμπαιναν στον αποκλεισμό των έργων ασφαλτόστρωσης για να βγούνε «πρώτοι» μπροστά από το μποτιλιάρισμα…ελιγμοί αποφυγής εργατών και υψηλές ταχύτητες σε απρόβλεπτο περιβάλλον στην ημερήσια διάταξη! Συγχαρητήρια. Άντε και στο Τοπ Γκαν…

Zouglos: Και συνεχίζοντας αυτό που γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα για τα έργα στις εθνικές οδούς θα ήθελα να ρωτήσω τους εγκέφαλους στο ΥΠΕΧΩΔΕ : Από τα διόδια της Τραγάνας μέχρι και το Μαρτίνο όπου είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κώνους δεν γίνεται απολύτως κανένα έργο. Αν έχετε ξεχάσει τους κώνους βγάλτε τους ώστε να μην ταλαιπωρούμαστε πίσω απο νταλίκες. Αν ακόμα δεν έχετε ξεκινήσει τα έργα γιατί τόσο καιρό έχετε κλειστή τη μία λωρίδα;Μην παίζετε άλλο με τα νεύρα μας!!!

GKamp: Οι ασυνείδητοι συμπολίτες μας, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο βράδυ, με αέρα, εννοούσαν να πετάνε αναμμένα τσιγάρα στη Λεωφ. Διονύσου στο ύψος Αγ. Πέτρου προς Ν. Μάκρη. Μαγκιά; Βλακεία; Poserιλίκι; Σε περιοχή με Κίτρινη Σήμανση Επικινδυνότητας τα βράδια Τι να πώ...

GKamp: Το μπάχαλο στις δουλειές μας, εν όψει μαζικής Αυγουστιάτικης αποχώρησης. Ολονών το μάτι γυαλίζει επικίνδυνα.






Περί Μουσικής

Θανάσης Παπακωνσταντίνου@Λούτσαgbal: Η εμφάνιση του Θανάση μεθαύριο Σάββατο στη Λούτσα. Πήγα χθες στο χώρο, ο οποίος ετοιμαζόταν εκείνη την ώρα. Ότι πρέπει για να γεμίσει ένα Σαββατόβραδο με καλές μουσικές και να συνδυαστεί με κάποια ποτάκια στη συνέχεια στα μπαράκια της παραλίας εκεί (Cult, Macambo).

Περί ανέμων και υδάτων

Ευγενία: Της ειρωνείας: Μόνη-σαν την ανεμόνη- στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αττικής με προορισμό τη Ραφήνα, Σάββατο απόγευμα με καύσωνα (40 βαθμούς υπό σκιά), ΧΩΡΙΣ κλιματισμό (!!!) να διαβάζω αμέριμνη το "Ανθρώπινο Στίγμα" του Philip Roth και να το φχαριστιέμαι! Μερικές φορές και εγώ η ίδια με γουστάρω.

StavrosT: Τα απογευματινά μπανάκια στη θάλασσα συνοδεία μπυρίτσας και καλής παρέας μετά τη δουλειά… Ότι πρέπει για να ξεβγάζεις την καθημερινότητα από πάνω σου και να αισθάνεσαι λίγο περισσότερο άνθρωπος τις δύσκολες τούτες μέρες πριν την άδεια!

Zouglos: Σκιάθος. Απίστευτο νησί για διακοπές που καλύπτουν κάθε γούστο. Δέκα μέρες απέμειναν για την δεύτερη εξόρμηση φέτος στις Σποράδες.

GKamp: Να βρίσκεσαι στην παραλία και έξω να έχει 44 βαθμούς! (σε όσους βιάστηκαν να με κατηγορήσουν ως μούχλα...)

Ευγενία: Καλές διακοπές του εβριμπόντι και καλή αντάμωση στους "κλούβες" μας το Σεπτέμβρη! Το μαγαζί θα μείνει ανοιχτό γι' αυτό να ρίχνετε και καμιά ματιά που και που, έτσι;

Το "The Good, the Bad & the Queen" θα επιστρέψει την πρώτη Πέμπτη του Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε, Καλές διακοπές από τη Mix-Grill-o-συντακτική ομάδα!!!
 

Διαβάστε ακόμα