Οι Cult έρχονται την Κυριακή στο Fuzz

Διαβάστηκε
Κυριακή κοντή γιορτή! Οι Cult για μια και μοναδικη συναυλια στην Αθηνα την Κυριακη 5 Ιουνιου!Ήταν Μάρτιος του 2011 όταν και έσκασε μια πολύ ευχάριστη είδηση. Οι The Cult θα εμφανιστούν στην Αθήνα ως headliners στο Fuzz. Και να, που βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν να πραγματοποιηθεί αυτό το γεγονός.

Ο Ian Astbury (φωνητικά) και ο Billy Duffy (κιθαρα), από τον Απρίλιο του 1983 μέχρι και σήμερα, έχουν δημιουργήσει ένα αδιάσπαστο πυρήνα με αποτέλεσμα οι The Cult να είναι ένα επιδραστικότατο  group και παράλληλα κοινώς αποδεκτό από το σύνολο της rock / hard rock σκηνής.

Κυκλοφορίες:

•    Οκτώ studio albums ( 1984 Dreamtime, 1985 Love, 1987 Electric, 1989 Sonic Temple, 1991 Ceremony, 1994 The Cult, 2001 Beyond Good And Evil, 2007 Born Into This). Ετοιμάζεται και το ένατο μέσα στο 2011 χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.
•    Δυο live albums ( Dreamtime Live At The Lyceum 1984, Live At The Marquee 1993 )
•    Τριάντα singles
•    Περίπου δέκα συλλογές και box sets.

Οι  δίσκοι Love, Electric, Sonic Temple και Ceremony έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι.

Στα 28 χρόνια πορείας τους εκτός από τις λαμπρές στιγμές είχαν και δυο νεκρές περιόδους: 1995-1998 και 2002-2004. Ειδικά μάλιστα στη δεύτερη περίοδο ο Astbury περιόδευε μαζί με δυο μέλη των θρυλικών The Doors με την ονομασία του group "The Doors of the 21st Century" ή "D21c" ή "Riders Of The Storm". H χώρα μας είχε την τύχη να φιλοξενήσει και αυτό το γεγονός.

Οι The Cult όμως δεν εμφανίζονται πρώτη φόρα στη χώρα μας. Το 1993 ήταν support σε μια από τις ιστορικότερες heavy metal συναυλίες. Ήταν αυτή των Metallica στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Λίγη ωρα συμμετοχής (ούτε ωρα) και μάλιστα χωρίς μεγάλη απήχηση αφού ο κόσμος θα παρακολουθούσε για πρώτη φόρα ζωντανά τους Metallica στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους.

Τώρα, όμως την Κυριακή 5 Ιουνίου οι The Cult θα είναι αυτοί που θα έχουν τον πρώτο λόγο στη σκηνή του Fuzz για να μας παρασύρουν με τις επιτυχίες τους : She sells sanctuary, Fire Woman, Edie(Ciao Baby), Sweet Salvation, Rain, Love Removal Machine.
Να είστε εκεί!

Πληροφοριες για εισητηρια:

Προπώληση 38€ (Ticket House και Public)
Ταμείο 45€

Η φωτογραφία της αφίσας της συναυλίας του '93 ανήκει στο Rocking.grΑπό
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια