google

Οι μουσικοί που έψαξε περισσότερο ο κόσμος στη Google το 2022

Οι δημοφιλέστερες μουσικές αναζητήσεις του 2022.

Διαβάστηκε φορες

Ο Adam Levine των Maroon 5 αποκαλύφθηκε ως μουσικός που αναζήτησαν περισσότερο από τον καθένα οι άνθρωποι στη Google για το 2022.

Το εύρημα αυτό ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο του ετήσιου "Year In Search" της Google, το οποίο δημοσιεύεται στο τέλος κάθε έτους για να δείξει τι έψαξαν περισσότερο οι άνθρωποι τους τελευταίους 12 μήνες.

Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμα του το NME λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Maroon 5 δεν κυκλοφόρησαν νέα μουσική φέτος – το τελευταίο τους άλμπουμ "Jordi" κυκλοφόρησε πέρυσι – πολλοί εικάζουν ότι ο Levine ήταν στην κορυφή της λίστας των trending μουσικών χάρη στη διαμάχη γύρω από την υποτιθέμενη σχέση του με το μοντέλο του Instagram, Sumner Stroh.

Στη λίστα με τους 5 μουσικούς με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google περιλαμβάνονται επίσης οι Mary J. Blige, Lil Tjay, Kendrick Lamar και Migos.

Επίσης τα δύο τραγούδια με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google το 2022 ήταν και τα δύο από το Encanto της Disney, δηλαδή το "We Don’t Talk About Bruno" και το "Surface Pressure". Την πρώτη 5αδα αυτής της κατηγορίας συμπληρώνουν η επιτυχία του TikTok των Duke Jones & Louis Theroux "Jiggle Jiggle", το ντουέτο των Sam Smith και Kim Petras "Unholy" και "As It Was" του Harry Styles.

Tags
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα