ποίος: Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μητροπάνος
πότε: 11/07/11 21:30
που: Παμπελοποννησιακό Στάδιο
μέρος: Ελλάδα » Δυτική Ελλάδα » Αχαια » Πάτρα
άλλα:

Δημήτρης Μητροπάνος, Γιάννης Κότσιρας και Δημήτρης Μπάσης @ Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 00:00
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ  2011

Η  ΣΥΝΑΥΛΙΑ  ΓΕΓΟΝΟΣ
ΠΑΜΠΕΛΟΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΠΑΤΡΑ) - ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  9.30

Η πιο δυνατή καλλιτεχνική  αντρική παρέα ξεκινάει το οδοιπορικό της.
Δημήτρης Μητροπάνος , Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης  για πρώτη φορά μαζί!

Τα τελευταία χρόνια αυτή η επιθυμία για τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Γιάννη Κότσιρα   ήταν ορατή, έτσι οι δύο καλλιτέχνες δισκογραφικά τουλάχιστον συναντήθηκαν σε ένα ντουέτο που ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Με τον Δημήτρη Μπάση και οι δύο έχουν να θυμηθούν πολλές και εξαιρετικά  επιτυχημένες  στιγμές.

Το φετινό καλοκαίρι όμως κατάφεραν να πετύχουν  την απαρτία, και με εξαιρετική διάθεση και οι τρεις βρίσκονται στις τελικές πρόβες του προγράμματος τους..

Ο Δημήτρης Μητροπάνος - που τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει, σε κάθε εμφάνιση του στη σκηνή, την συγκινητική αποθέωση από το κοινό - καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του, ερμηνεύοντας την υπερήφανη διαδρομή του τραγουδιού μας και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια  σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.
Ο Γιάννης Κότσιρας , με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη ταξιδιάρικη διαδρομή του, ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες  συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής.

Ο Δημήτρης Μπάσης,  άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.

Αυτά όμως συνοδεύουν την μοναχική προσωπικότητα των καλλιτεχνών, αυτό που ο καθένας τους χωριστά δίνει στην ζωντανή ερμηνεία του στον κόσμο.

Η συνέχεια όμως σε μία συνεργασία σαν αυτή είναι ακόμα πιο δελεαστική ,και αφορά την συνεύρεση στο πάλκο της παρέας. Εδώ γράφεται κάθε φορά μια άλλη μοναδική ιστορία, εδώ η αναμέτρηση χωράει τα πάντα ,απρόβλεπτες επιλογές , εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό, πλάκα  και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι, στο κοινό.

Τους καλλιτέχνες στις συναυλίες του καλοκαιριού θα συνοδεύει εννεαμελής ορχήστρα από σημαντικούς σολίστες μουσικούς, υπό την διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου,  Γιάννη Παπαζαχαριάκη.
 
Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου 2011 στα:

DISCOVER – ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΑΤΡΕΩΣ 30
Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 624916

MUSICAL
ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127
Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 620222

Α. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ & ΣΙΑ
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 92
Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 274726

Τιμή εισιτηρίου: 20€Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Πατρών-Κλάους 100-104
Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα, Αχαια, Πάτρα
Τοποθεσία: Το στάδιο βρίσκεται στην Πάτρα, 220 χλμ δυτικά της Αθήνας. Στην πόλη μπορείτε να πάτε και με το τρένο. Το ίδιο το στάδιο βρίσκεται στη νότια πλευρά της Πάτρας. Αν έρχεστε από την Αθήνα, δεν χρειάζεται να μπείτε στην πόλη. Ακολουθήστε την Περιμετρική Οδό και βγείτε στην έξοδο "Πάτρα 3 - Γλαύκος". Μετά από 500μ στρίψτε δεξιά και σε λίγο θα φτάσετε σε μία πλατεία (απέναντι είναι το Carrefour). Συνεχίστε προς Πάτρα και μετά από περίπου 2 χλμ θα φτάσετε έξω από το στάδιο.
Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Σχετικά Άρθρα για σένα
Το Mix Grill σας προτείνει
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια